Ininal mobil uygulamasını açıp sanal karta geçtim yeni kart almak yerine. Fiziksel kartta yapabildiğim ama sanal kartta yapamayacağım bir şey var mı mesela para yükleme işlemi ya da yeni gelen para çekme özelliği... Bilgisi olan var mı?
Yani ben şimdi Teknosa ya gidip para yükleyemez miyim karta?Netflix için kullanıyorlar. Sınırı 5 olması lazım diye biliyorum. Bilen aydınlatırsa mutlu olurum bende.
Seni kendini yanlış yönlendirmişsin kardeşim, Enpara'ya başvuru yap hiçbir sınırlandırma yok.Yani ben şimdi Teknosa ya gidip para yükleyemez miyim karta?
Peki ben bu sanal kartımın içindeki yeni gelen özellik olan para çekmeyi nasıl yapabilirim?Seni kendini yanlış yönlendirmişsin kardeşim, Enpara'ya başvuru yap hiçbir sınırlandırma yok.
Youtube'a girip aratırsan direk karşına çıkar. Parça çekme, para yatırma, havale vs...Peki ben bu sanal kartımın içindeki yeni gelen özellik olan para çekmeyi nasıl yapabilirim?
Enpara'da sanal kartta sınır var mı? Ben var diye biliyorum.Enpara'da sınır yok diye biliyorum, geçen hafta ücretsiz sipariş verdim.
![]()
Başvuru | Enpara.com
Kısa başvuru formumuzu doldurun, hızlıca hesabınızı açalım. Siz de Enpara’nın avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın.www.qnbfinansbank.enpara.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.