H HidayetE Picopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #1 VirtualBox üzerinden sanal makine oluşturdum. Bilgisayar depolanmasına yer kaplar mi?
tworkie Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 567 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #2 Kaplar. Artı 0 Eksi
ErdemTopcu Kilopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 161 Makaleler 1 29 Ekim 2023 #3 HidayetE dedi: VirtualBox üzerinden sanal makine oluşturdum. Bilgisayar depolanmasına yer kaplar mi? Genişletmek için tıkla... Oluşturduğun alan kadar yer kaplar Artı 0 Eksi
HidayetE dedi: VirtualBox üzerinden sanal makine oluşturdum. Bilgisayar depolanmasına yer kaplar mi? Genişletmek için tıkla... Oluşturduğun alan kadar yer kaplar
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.307 Makaleler 18 Çözümler 41 29 Ekim 2023 #4 Başta verdiğinden fazlasını kullanmaz. Yetmediği yerde artırırsın. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS H HidayetE Picopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #5 ErdemTopcu dedi: Oluşturduğun alan kadar yer kaplar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Girdap dedi: Başta verdiğinden fazlasını kullanmaz. Yetmediği yerde artırırsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Girdap dedi: Başta verdiğinden fazlasını kullanmaz. Yetmediği yerde artırırsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Artı 0 Eksi
ErdemTopcu dedi: Oluşturduğun alan kadar yer kaplar. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Girdap dedi: Başta verdiğinden fazlasını kullanmaz. Yetmediği yerde artırırsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Girdap dedi: Başta verdiğinden fazlasını kullanmaz. Yetmediği yerde artırırsın. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 29 Ekim 2023 #6 HidayetE dedi: Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Sana mantıklı geliyor mu bilgisayar hafızasından daha fazla veri yazabilmen? En fazla sıkıştırma oranında kazanç sağlarsın. Artı 0 Eksi
HidayetE dedi: Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Bilgisayarın hafızasından daha fazla depolama ile makine oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Sana mantıklı geliyor mu bilgisayar hafızasından daha fazla veri yazabilmen? En fazla sıkıştırma oranında kazanç sağlarsın.
KS KS H HidayetE Picopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2023 #7 279508 dedi: Sana mantıklı geliyor mu bilgisayar hafızasından daha fazla veri yazabilmen? En fazla sıkıştırma oranında kazanç sağlarsın. Genişletmek için tıkla... Bilmem. Dosya Ekleri 20231029_150553.jpg 227,3 KB · Görüntüleme: 47 Artı 0 Eksi
279508 dedi: Sana mantıklı geliyor mu bilgisayar hafızasından daha fazla veri yazabilmen? En fazla sıkıştırma oranında kazanç sağlarsın. Genişletmek için tıkla... Bilmem.