mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #11 TheGomezMC dedi: Kişisel kullanım için istiyorsan GeforceNow kullanabilirsin ücretsiz sürümü de mevcut daha stabil olur. Ben Rainbow için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Buluttan FPS oynayabiliyorsan ve zevk alıyorsan, bayağı sabırlısındır Input Lag rahatsız etmiyor mu?
TheGomezMC dedi: Kişisel kullanım için istiyorsan GeforceNow kullanabilirsin ücretsiz sürümü de mevcut daha stabil olur. Ben Rainbow için kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Buluttan FPS oynayabiliyorsan ve zevk alıyorsan, bayağı sabırlısındır Input Lag rahatsız etmiyor mu?
TheGomezMC Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #12 mustaine dedi: Buluttan FPS oynayabiliyorsan ve zevk alıyorsan, bayağı sabırlısındır Input Lag rahatsız etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... İnput lag namına hiçbir şey yok tek sorun 60fps olması.
mustaine dedi: Buluttan FPS oynayabiliyorsan ve zevk alıyorsan, bayağı sabırlısındır Input Lag rahatsız etmiyor mu? Genişletmek için tıkla... İnput lag namına hiçbir şey yok tek sorun 60fps olması.
mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 15 Şubat 2021 #13 Emre1234a dedi: Biri de dememiş niye normal makinede oynamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sistemi yetse zaten bu konuyu açmaz.
Emre1234a dedi: Biri de dememiş niye normal makinede oynamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sistemi yetse zaten bu konuyu açmaz.