Bohohohyoott
Decapat
Daha fazla
Sanal makineye Windows XP kurdum bir de mypal tarayıcı kurmak istiyorum fakat IE o sayfayı açmıyor nasıl o dosyayı atabilirim?
Sanal makineye Windows XP kurdum bir de mypal tarayıcı kurmak istiyorum fakat IE o sayfayı açmıyor nasıl o dosyayı atabilirim?
Clouda yükleyin URL'ye sanal makineden girin tamam.
Hocam IE'de hiç bi yere girilmiyor arkadaş ondan bahsetmiş.Clouda yükleyin URL'ye sanal makineden girin tamam.
Direkt kopyala yapıştır veya mediafire'a upload yapabilirsiniz.Sanal makineye Windows XP kurdum bir de mypal tarayıcı kurmak istiyorum fakat IE o sayfayı açmıyor nasıl o dosyayı atabilirim?
İyide IE açar mı?
Hocam IE'de hiçbir yere girilmiyor arkadaş ondan bahsetmiş.
Kanka .exe'yi ISO dosyasına çevir. DVD olarak makineye ekle. Ben öyle yapıyordum.
Hocam IE'de hiçbir yere girilmiyor arkadaş ondan bahsetmiş.
Kanka .exe'yi ISO dosyasına çevir. DVD olarak makineye ekle. Ben öyle yapıyordum.
Burada anlatılanları yapın.
![]()
Virtual Box ta gerçek ve sanal makinalar arası kopyalama
Virtual box kullanıyor ve gerçek ile sanal sistemelr arasında kopyalama - sürükle bırak yapamıyorsanız bunu aşmak için birkaç adımda yapmanız gerekenlerwww.sordum.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.