Sanal pos ile ödeme alma

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhaba. Bazı site üzerinden sanal pos ile ödeme gerçekleştiriyorlar. Nedir bu sanal pos ve ben de açıkçası böyle bir sistem oluşturmak istiyorum kendime. Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca ınternet'te bu konu ile araştırma yaparken karşıma böyle bir site çıktı.

Sitede yeteri kadar detaylı bir şekilde anlatıldığıni düşünüyorum. Keşke konu açmak yerine 2 dakikanızı ayırıp sayfaya göz atsaydınız.

Sitede yeteri kadar detaylı bir şekilde anlatıldığıni düşünüyorum. Keşke konu açmak yerine 2 dakikanızı ayırıp sayfaya göz atsaydınız.
Sayfayı açıkçası okudum. Lakin anlamadığım bu sanal pos sadece alışveriş için mi yoksa sanal kartlar da oluşturmak mümkün mü?

Sayfayı açıkçası okudum. Lakin anlamadığım bu sanal pos sadece alışveriş için mi yoksa sanal kartlar da oluşturmak mümkün mü?
Sanal kartlar ne alaka? Sanal pos, size bir ödeme sayfası oluşturur. Müşteriniz herhangi geçerli bir kartla ödeme yaptığında bu parayı banka hesabınıza çekmenize yarar.

Sanal kartlar ne alaka? Sanal pos, size bir ödeme sayfası oluşturur. Müşteriniz herhangi geçerli bir kartla ödeme yaptığında bu parayı banka hesabınıza çekmenize yarar.
Bunu anladım da fakat ben bunu bir alışveriş sitesi için kullanmayacağım. Örnek veriyorum yurtdışından para transferi işlemi için falan filan kullanacağım. Hiç kullanmadım. Yani içerisinde aynı WISE da olduğu gibi sanal kartlar oluşturmak mümkün mü?

Sanal pos herhangi bir işletme veya satış hizmeti için ödeme almaya yarayan bir sistemdir. Sanal kart ile kastettiğiniz nedir acaba?
Hiç kullanmadım. Yani içerisinde aynı WISE da olduğu gibi sanal kartlar oluşturmak mümkün mü?

Bunu anladım da fakat ben bunu bir alışveriş sitesi için kullanmayacağım. Örnek veriyorum yurtdışından para transferi işlemi için falan filan kullanacağım. Hiç kullanmadım. Yani içerisinde aynı WISE da olduğu gibi sanal kartlar oluşturmak mümkün mü?

Hiç kullanmadım. Yani içerisinde aynı WISE da olduğu gibi sanal kartlar oluşturmak mümkün mü?

Sanmıyorum, yurt dışından ödeme alabilirsiniz muhtemelen fakat bu sistem daha çok sürekli alışveriş ve satış üzerine kurulu siteler için kullanılıyor genelde. Yurt dışından ödeme almak için farklı alternatiflere de göz atabilirsiniz.

Sanal kartı ne için oluşturacaksınız beyefendi size hesap sağlamıyor bu sistem parayı kendisine alıp size aktarıyor. Belirli vergi numarası vs. isterler bu tarz sitelerde ayrıca kdv falan kesilir. %18 kesintiye rağmen kullanmak isterseniz, faturada isimlendirebilirseniz kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı