Sanal vs Reel Arkadaşlık

Sorun yok hocam sizin yerinize aldım ben.

1.Bunu bana özel yanıtlamadınız ki :D daha çok yüklenmeyin bence 🙃


Fransızcadan Türkçeye geçmiş bir sıfatı, İngilizce-Türkçe çeviri kullanarak aramayanda ne bileyim.

Olayı anlamadan bilginlik tasladınız. Benim diyalog konu sahibi ile ilgiliydi?[/USER]
 
Doğru metni düzeltmeye üşendim. Kısaca olay:
Yahu, konu sahibi Google'da "Reel ne demek aratırsanız görürsünüz" demiş. Sizde aratıp çeviri sonucu atıyorsunuz. Sonra da altına 'Makara' yazıyorsunuz. Bir tek siz de değilsiniz yapan. Bende ikinize de yanıt olarak TDK ekran görüntüsü paylaşıyorum, üstüne bir de sizin ekran görüntünüze istinaden "Fransızcadan Türkçeye geçmiş bir sıfatı, İngilizce-Türkçe çeviriyle çevirmeyende ne bileyim." yazıyorum. Sizde tabiri caizse ağlarcasına, "Bir şey biliyor musun da yazıyorsun ki?" diyorsunuz. Ne demem gerekiyor böyle bir cevaba :D? "Allah! Cahilim! Ben hiç bir şey bilmiyorum! Google'da bir kelimenin Türkçe kullanımını aratmak yerine, çevirisine bakıp o kelimenin başka bir dildeki anlamıyla birilerine bir şey bilmiyorsunuz diyorum!" Falan mı demem gerekiyor?
 
Yahu, konu sahibi Google'da "reel ne demek aratırsanız görürsünüz" demiş. Sizde aratıp çeviri sonucu atıyorsunuz. Sonra da altına 'makara' yazıyorsunuz.

Evet :D? Ardından konu sahibine reelin anlamını bildiğimi söylüyorum dikkat ederseniz?

Bende ikinize de yanıt olarak TDK ekran görüntüsü paylaşıyorum, üstüne bir de sizin ekran görüntünüze istinaden "Fransızca'dan Türkçeye geçmiş bir sıfatı, İngilizce-Türkçe çeviriyle çevirmeyende ne bileyim." yazıyorum.

Tek benim yazıma alıntı ve cümleniz bir kişiye ithafen ediyor ;)

Sizde tabiri caizse ağlarcasına, "bir şey biliyor musun da yazıyorsun ki?" diyorsunuz. Ne demem gerekiyor böyle bir cevaba :D? "Allah! Cahilim! Ben hiçbir şey bilmiyorum! Google'da bir kelimenin Türkçe kullanımını aratmak yerine, çevirisine bakıp o kelimenin başka bir dildeki anlamıyla birilerine bir şey bilmiyorsunuz diyorum!" falan mı demem gerekiyor?

Cahil olduğunuzu bilginiz anlamında iddia eden olmadı. Konuyu kavrayamamakta cahilsiniz sadece. Olaya atlayıp ciddiye alan, açık arayan sizsiniz? Öyle bir yazmışsınız ki siyaset metni olmuş :D ara detaylara dikkat edelim hocam sizde bizde dünya derdindeyiz tek derdimiz forum olmasın :)
 

Geri
Yukarı