codermanphp Attopat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 55 4 Eylül 2021 #11 Onxrrelax dedi: Şimdi de bu moda oldu herhalde engellemek bu kadar zor olmamalı? Bu konuyu açana kadar engelle düğmesine bassaydınız kafanız rahat ederdi. Genişletmek için tıkla... Engelliyorum fake hesaptan yazıyor.
Onxrrelax dedi: Şimdi de bu moda oldu herhalde engellemek bu kadar zor olmamalı? Bu konuyu açana kadar engelle düğmesine bassaydınız kafanız rahat ederdi. Genişletmek için tıkla... Engelliyorum fake hesaptan yazıyor.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.667 Makaleler 3 Çözümler 25 4 Eylül 2021 #12 codermanphp dedi: Merhaba, bana sürekli Instagram'dan sanaldan terbiyesiz erkekler çıkma teklifi ediyor onlara nasıl ders verebilirim? Genişletmek için tıkla... Ders derken hangi anlamda? Eğer nasıl çıkma teklifi edilmesi ile ilgili ders verecekseniz bende gelebilirim
codermanphp dedi: Merhaba, bana sürekli Instagram'dan sanaldan terbiyesiz erkekler çıkma teklifi ediyor onlara nasıl ders verebilirim? Genişletmek için tıkla... Ders derken hangi anlamda? Eğer nasıl çıkma teklifi edilmesi ile ilgili ders verecekseniz bende gelebilirim
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 4 Eylül 2021 #13 Engelle.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.628 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Eylül 2021 #14 codermanphp dedi: Engelliyorum fake hesaptan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bas yine engeli geç eninde sonunda yorulacak bu insan.
codermanphp dedi: Engelliyorum fake hesaptan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bas yine engeli geç eninde sonunda yorulacak bu insan.
Craxes Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #15 Engelle gitsin o kadar seviyesiz insan için bunu düşünmen boşuna bubu yazan insan gerisini düşünmez zaten arlanma duygusu kalmamıştır artık.
Engelle gitsin o kadar seviyesiz insan için bunu düşünmen boşuna bubu yazan insan gerisini düşünmez zaten arlanma duygusu kalmamıştır artık.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 4 Eylül 2021 #16 En basit çözüm profili gizlemek.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #17 ayberkt dedi: Bioya eşcinselim yaz. Genişletmek için tıkla... İşi kökünden çözüyor bu.
Mactavishgg Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 442 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #18 Eğer yaşın yetmiyorsa ailen ile birlikte polis karakolunda rahatsız eden herhangi bir profili şikayet edebilirsin.
Eğer yaşın yetmiyorsa ailen ile birlikte polis karakolunda rahatsız eden herhangi bir profili şikayet edebilirsin.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #19 codermanphp dedi: Engelliyorum fake hesaptan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bakma o zaman, bir zaman sonra o da bırakır yazmayı.
codermanphp dedi: Engelliyorum fake hesaptan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bakma o zaman, bir zaman sonra o da bırakır yazmayı.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 8 Çözümler 242 Yer İstanbul 4 Eylül 2021 #20 Birisi çıkıp anana bacına böyle yürüse ne yaparsın diye yüzlerine söyle.