Gamblecore
Hectopat
Daha fazla
Dostlar 16 yaşındayım ve sanayide çalışmak gibi bir düşüncem var. Arabalara aşırı meraklıyım ve babam ne zaman sanayiye arabasını götürse küçük çocuk gibi paçasına yapışıyorum. Bazı ustalar babama 'bu çocuğun geleceği parlak sen bunu bizim yanımıza ver bu çocuk burada mis gibi usta olur üstelik bizde sanayide çalışacak eleman bulamıyoruz oğlun ise can atıyor.' gibi şeyler diyor. Eğer sanayiye girersem kaporta boya kısmı veya motor kısmında tanıdık ustaların yanında çalışarak biraz para biriktirip kendi iş yerimi açmak istiyorum fakat babam ise benim okuyup makine mühendisi olmamı ve sonrasında sanayide dükkan açmamı istiyor sizce hangisi daha mantıklı? Liseyi bitirip sanayide çalışarak usta olmak mı yoksa makine mühendisliğini kazanıp 26 yaşında (yüksek lisansla beraber) mezun olup iş bulmak için bir süre bekleyip iş bulunca sanayide dükkan açmak mı?
Niyetim ülkede oldukça tanınan bir insan olmak. Biraz garip ama örnek olarak smokey Nagata'nın Türk versiyonu gibi.
Niyetim ülkede oldukça tanınan bir insan olmak. Biraz garip ama örnek olarak smokey Nagata'nın Türk versiyonu gibi.
Son düzenleyen: Moderatör: