Sanayide çıraklık yapılır mı?

HAHAHAH, gece gece hiç gülesim yoktu hocam, 12 yaşında mısınız? Elinize hiç para almadınız mı? Kölelik bildiğimiz bu, kölelik. 200 lira ne demek farkında mısınız? Bir haftalık alışveriş bile yapamazsınız siz o parayla. Üstüne üstlük sanayiden bahsediyoruz babasının iş yeri değil ki.

Haftalık 200 aylık 800 TL gibi bir şey madem durumunuz iyi baban dükkan açsın orada çalış.
Babam memur bana fazla karışmıyor. Onun için ileride zorluk çekmeyeyim diye çalışmak istiyorum. Sanayide daha iyi iş var diye sanayiyi seçtim. PC sistemim var zaten elim ekmek tutsun, zorluk göreyim diye işe atılmak istedim. Baba parası sonsuza kadat yiyemem.

Bende zamanında mobilya atölyesinde çalışıyordum ustam 50 TL veriyordu bence iyi para hem de hiçbir şey yapmıyordum sadece oturuyordum :)
İşte, "oturuyordum". O çocuk getir götür yapacak, ayak işi yapıcak. Siz ise "oturuyor"dunuz. Kendiniz ile onu karşılaştırmadan önce bir düşünün, troll insan.

İşte, "oturuyordum". O çocuk getir götür yapacak, ayak işi yapacak. Siz ise "oturuyor"D'unuz. Kendiniz ile onu karşılaştırmadan önce bir düşünün, troll insan.

Oturuyordum derken 5 gün oturmuyordum bazen malzeme iniyor onu alıyorum ya da yemekleri alıp geliyordum ya da montaja yardıma falan gidiyorum vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı