Sandıkta görev alacak arkadaşların dikkatine

Phanzox

Decapat
Makaleler
1
Tweeti gördüm paylaşmak istedim. Sandıkta görev alacak arkadaşlara ricam çok dikkatli olsunlar. 28 Mayıs seçimi Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğini belirlicek seçim olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimlik verildiğinde sandık görevlileri önündeki kağıttan listede böyle biri var mı diye kontrol ediyor zaten. Daha sonra çıkarken ismimizin yanına imza atıyoruz. Seçmen olmayanlar listede olmayacağı için zaten içeri giremezler sadece kimlikle olacak iş değil. Boş haber.

Kimlik verildiğinde sandık görevlileri önündeki kağıttan listede böyle biri var mı diye kontrol ediyor zaten. Daha sonra çıkarken ismimizin yanına imza atıyoruz. Seçmen olmayanlar listede olmayacağı için zaten içeri giremezler sadece kimlikle olacak iş değil. Boş haber.

Bu şekilde bir usulsüzlük yapılabiliyorsa önündeki listeye isim eklemekte zor değildir herhalde.

Bu şekilde bir usulsüzlük yapılabiliyorsa önündeki listeye isim eklemekte zor değildir herhalde.
İkamet izin belgesi usulsüzlük müymüş? Herhangi bir yabancının belgesi işte bunda usulsüz bir şey yok. Bu yabancılara oy kullandırılırsa o zaman usulsüzlük olur. Şu an hangi usulsüzlükten bahsettiniz anlamadım.

İkamet izin belgesi usulsüzlük müymüş? Herhangi bir yabancının belgesi işte bunda usulsüz bir şey yok. Bu yabancılara oy kullandırılırsa o zaman usulsüzlük olur. Şu an hangi usulsüzlükten bahsettiniz anlamadım.

Bu şekilde bir haber varsa demek ki ortada bir risk var. Haberde bahsedilen ikamet belgesi kimlik belgesine benziyor ise ve bu da haberde belirtildiği gibi bilerek yapılmış bir şey ise usulsüzlük olarak bunu kastettim. Ben her şeyi beklerim açıkçası.

Bu şekilde bir haber varsa demek ki ortada bir risk var. Haberde bahsedilen ikamet belgesi kimlik belgesine benziyor ise ve bu da haberde belirtildiği gibi bilerek yapılmış bir şey ise usulsüzlük olarak bunu kastettim. Ben her şeyi beklerim açıkçası.
Böyle bir ikamet izin belgesi çıkartıp sonra o kişinin ismini ve kimlik numarasını sandık görevlilerine verilen kağıda eklemek... Bunu kimse fark etmeyecek mi? Bu riski almazlar kesinlikle fark edilir ve olay çıkar. Böyle bir şey yapılacak olsa önce o yabancı kişiyle bir anlaşma yapılmalı sonra da ona bir TC kimlik belgesi çıkartılmalı ikamet izin belgesi değil. Gerçekçi düşünelim biraz.

Böyle bir ikamet izin belgesi çıkartıp sonra o kişinin ismini ve kimlik numarasını sandık görevlilerine verilen kağıda eklemek... Bunu kimse fark etmeyecek mi? Bu riski almazlar kesinlikle fark edilir ve olay çıkar. Böyle bir şey yapılacak olsa önce o yabancı kişiyle bir anlaşma yapılmalı sonra da ona bir TC kimlik belgesi çıkartılmalı ikamet izin belgesi değil. Gerçekçi düşünelim biraz.
🤔

Ben her şeyi beklerim açıkçası.
Her şeyi beklemeyin siz de canım :) Bu şekilde bakarsanız her haberi gerçek sanarsınız ve her haberi gerçek sandıkça bakışınız daha da kötüleşir. Olamayacak şeyleri bile yapıyorlar gibi düşünürsünüz. Bir haber gördüğünüzde olabilitesini düşünün. Objektif bakabilmeliyiz her şeye.

🤔
Dostum bununla konuştuğumuz konunun ne alakası var? Gösterilen videolarda yabancı biri girip oy mu atıyor :D

Böyle bir ikamet izin belgesi çıkartıp sonra o kişinin ismini ve kimlik numarasını sandık görevlilerine verilen kağıda eklemek... Bunu kimse fark etmeyecek mi? Bu riski almazlar kesinlikle fark edilir ve olay çıkar. Böyle bir şey yapılacak olsa önce o yabancı kişiyle bir anlaşma yapılmalı sonra da ona bir T.C. kimlik belgesi çıkartılmalı ikamet izin belgesi değil. Gerçekçi düşünelim biraz.

Dediğim gibi yapılsa şaşırmam. Bir ton video var sosyal medyada Arap ülkelerinden bir ton insanın oy kullandığı. Bunlar daha Türkçe bile bilmiyor. Çok toz pembe bakıyorsun olaya. Bunun zor bir şey olduğunu sanmıyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki bir şüphe var ki bu şekilde haber yapıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı