Crystadisk mark ile hız testi yapın.
Yazma hızı düşük, muhtemelen bu yüzden yavaşlık hissediyorsunuz.Pek anlamıyorum ama YouTube'dan anladığım şekilde yaptım.
Yazma hızı düşük, muhtemelen bu yüzden yavaşlık hissediyorsunuz.
Crystaldisk Mark ile sağlığına bakın. Sağlık durumu iyiyse almanıza gerek yok.Ne yapmam gerekiyor? Yeni SSD mi almalıyım?
CrystalDiskMark ile sağlığına bakın. Sağlık durumu iyiyse almanıza gerek yok.
Her model aynı olmuyor, biraz da şans işi. Model kronik sorunlu ama hiç sorun yaşamayanlar da var.Hepsiburada'dan yeni alanların yorumlarını okudum fotoğraf atmışlar. Orada yazma hızı daha yüksek aynı SSD. O zaman zaman geçtikte eskiyor.
Her model aynı olmuyor, biraz da şans işi. Model kronik sorunlu ama hiç sorun yaşamayanlar da var.
Sistemin yavaşlığı size sorun değilse kullanabilirsiniz. Depolama için M.2 SSD HDD'den çok daha iyi olur ama sizin depolama ihtiyacınız daha fazlaysa HDD alın.Bana da hemen değiştirin dediler bende normalde 1TB HDD alacaktım hemen değiştirin dedikleri için 500GB M.2 SSD alacağım. Almaya değer mi? Eğer bu SSD de sıkıntı yoksa HDD alacağım depolama yer açısından.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.