Dün satılan üründe 2 defa sıkıntı yaşayıp para iadesi aldım, okuma, yazma konusunda kronik sıkıntılı. Bu ürünü bilmiyorum fakat dün ki ürünü kesinlikle önermiyorum.Merak ettiğim tek konu, dün satılan mı yoksa bu mu daha iyi?
Dün satılan üründe 2 defa sıkıntı yaşayıp para iadesi aldım, okuma, yazma konusunda kronik sıkıntılı. Bu ürünü bilmiyorum fakat dün ki ürünü kesinlikle önermiyorum.Merak ettiğim tek konu, dün satılan mı yoksa bu mu daha iyi?
Dün satılan üründe 2 defa sıkıntı yaşayıp para iadesi aldım, okuma, yazma konusunda kronik sıkıntılı. Bu ürünü bilmiyorum fakat dün ki ürünü kesinlikle önermiyorum.
25-40 TL alınan USB'lerden çok büyük verim beklemeyin formatlık USB yap geçayrıca bu fit USB çok ısınıyormuş yorumlara bakınca alasım gelmedi
25-40 TL alınan USB'lerden çok büyük verim beklemeyin formatlık USB yap geçayrıca bu fit USB çok ısınıyormuş yorumlara bakınca alasım gelmedi.
Ya arkadaşlar Türkiye'de yaşıyoruz 32 GB flash belleği nerede 30-40 TL'ye alabilirsin. Bu kadar kurcalamaya gerek yok zaten bu adam alıyorsa gündelik iş, format atmak için alıyor. Hosting kuracak hali yok 28 TL'den bahsediyoruz.
Format flaşı yapmak için dün sipariş verdim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.