Herkese iyi günler arkadaşlar bugün sizlerle Sandisk'in çıkarmış olduğu Extreme modelinin 16 Gb versiyonunu inceleyeceğiz. Evet ilk olarak kutu açılımından ve içinden neler çıktığıyla başlayalım.
Kutu İçeriği:
1- USB belleğimiz
2- RescuePRO adlı program için orjinal lisans
3- Kullanım klavuzu
4- Garanti belgesi
Kutu İçeriği Fotoğrafları:
Açılmamış görünümü
Arka tarafı
Kutunun içindekiler
Daha yakından
USB'yi bilgisayara bağlayınca
Yazma hızı manuel olarak usb 2.0
Birde programla yazma ve okuma hızı usb 2.0
Evet arkadaşlar elimden gelen bu kadar 3.0 ile test etmeyi çok isterdim fakat şu an test etmeye gerekli cihazlarım yok. Bu bilgisayarda usb 2.0 fakat size şunu söylebilirim ki fazlasıyla hızlı 2.0'da bile. Birkaç oyun ve benzeri şeyler yükledim sildim yazma hızı mükemmel denebilecek kadar iyi. Özellikle 1080p filmleri aktarırken hızın dahada arttığını gördüm. Evet incelememizin sonuna geldim eğer ki sorularınız varsa burdan alabilirim.
Kutu İçeriği:
1- USB belleğimiz
2- RescuePRO adlı program için orjinal lisans
3- Kullanım klavuzu
4- Garanti belgesi
Kutu İçeriği Fotoğrafları:
Açılmamış görünümü
Arka tarafı
Kutunun içindekiler
Daha yakından
USB'yi bilgisayara bağlayınca
Yazma hızı manuel olarak usb 2.0
Birde programla yazma ve okuma hızı usb 2.0
Evet arkadaşlar elimden gelen bu kadar 3.0 ile test etmeyi çok isterdim fakat şu an test etmeye gerekli cihazlarım yok. Bu bilgisayarda usb 2.0 fakat size şunu söylebilirim ki fazlasıyla hızlı 2.0'da bile. Birkaç oyun ve benzeri şeyler yükledim sildim yazma hızı mükemmel denebilecek kadar iyi. Özellikle 1080p filmleri aktarırken hızın dahada arttığını gördüm. Evet incelememizin sonuna geldim eğer ki sorularınız varsa burdan alabilirim.