Sanırım ben aşık oldum

Berkeaka

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle. Şu son 2 aydır sınıfımdan bir kızla yakınlaştım. WhatsApp'dan genellikle her gün yazışıyoruz. İltifarlar ediliyor. Kızın arkadaşı siz çok iyi arkadaşsınız diyor. Kızla konuşurkende nadiren kanka kelimesi geçiyor. Mesela bugün hiç geçmedi. Normalde cidden arkadaş olduğum kızlarla hep aramda kanka kelimesi ve arkadaş kelimesi geçer. Bu kızla geçmiyor. 1.5 ay önce kızla buluşmuştum. O zamanlar kafam çok doluydu. Onca dert arasında bir sevgili muhabbetiyle uğraşamazdım ama kızdan da hoşlanıyordum. Arkadaş şeklinde davranıp ben aşk işleriyle uğraşmıyorum dedim. O yüzden belki şu an hala arkadaş görüyordur beni arkadaşının dediği gibi. Kız karakteri düzgün biri ve kızla uyuşuyoruz. Şu son dönemlerde de arkadaş gibi davranmıyor yukarıda da bahsettiğim gibi. Ergen gibi hoşlantı değil bu yani ergen aşkı değil. Kızı görünce buraya anlatamadığım tarzda hisler kopuyor. Zamana bırakmalı mıyım yoksa herkese rağmen sevdiğimi açıklamalı mıyım? Ya açıkladığımda arkadaşız derse? Cidden kabul edebilir potansiyelde bir kız ama ben onun arkadaş alanına mı girdim yoksa sevgili alanına mı? Ne yapmalıyım?

Bu belirsizlikte neden kendini yoruyorsun? Elbet bir gün söyleyecek veya hisler ortaya çıkacak. Fakat o zamana kadar kendini bu belirsizlikte yorman gereksiz. Cesaretini topla ve rahat bir şekilde konuş. Söylemesi kolay fakat yapmasının zor olduğunun farkındayım fakat başka çaren yok. Yoksa gereksiz yere belirsizliklerle olan kendine olacak. Arkadaşız derse de en azından söylemiş olur, en kötü 1 aya unutursun. Ek olarak söylemediğini düşün. Bu süre zarfında ya başkası ona hislerini belli edip başkasıyla çıkarsa ne olacak? Kendini suçlu hissedecek, "Keşke daha önceden söyleseydim." diyeceksin. Uzun lafın kısası zaman geçmeden söyle, biri gider biri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…