After Effects'den yapabilirsiniz.
Merhaba, Saniye'yi tanıyanlar vardır illaki. Onun gibi edit nasıl yapabilirim? Video falan önerebilirsiniz.
Kanak bende premier pro var o dediğinde var diyomki nasıl yapabilirim?After Effects'den yapabilirsiniz
Merhabalar,bildiğim kadarıyla saniye Sony Vegas kullanıyor ancak size önerim Premier Pro olucaktır,mantığını öğrendiğiniz zaman Saniye'nin editleri gerçekten basit editler.Merhaba, Saniye'yi tanıyanlar vardır illaki. Onun gibi edit nasıl yapabilirim? Video falan önerebilirsiniz.
Kanak bende Premiere Pro var o dediğinde var diyomki nasıl yapabilirim?
Merhaba, bildiğim kadarıyla saniye Sony Vegas kullanıyor ancak size önerim Premiere Pro olacaktır, mantığını öğrendiğiniz zaman Saniye'nin editleri gerçekten basit editler.
Tek yapman gereken basit temelleri öğrenmek -kesme,boyut değiştirme,keyframe sistemi-Nasıl öğrenebilirim video falan var mı hiç bilgim yok
Videolar izle. Ben after effects'i keşfede keşfede öğrendim 1 adet yardım almadan. Tabii aldım bir kaç efekt konusunda ama temelinde hep ben uğraştım.Nasıl öğrenebilirim video falan var mı hiç bilgim yok
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.