Saniyelik donma ve ses takılması

klaustur

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, birkaç gündür bilgisayarda yavaş açılma, yüklenmeme, donma sorunları var. Oyun oynarken yükleme ekranında donuyor, çok geç yükleniyor ya da oyun içinde aniden donup ses tekrarı oluyor. Birkaç saniye sonra yine normale dönüyor. Donanımsal mı yazılımsal mı, neden böyle oluyor ya da hangi testleri yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz müthiş olur.

Bence kasa bileşenlerini şöyle güzelce temizleyip macun yenilemesi yapınız.
Kasayı temizledim macun yenilemesi de aklımda hocam ama sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu anlayabilsem her şey daha kolay olacak.
Bad sector hatası varsa normal olabilir bu durum.

Burada gördüğünüz üzere daha önce de açılan bir konu.
Herhangi bir risk taşır mı bu işlem? Veri kaybı olur mu?

Kasayı temizledim macun yenilemesi de aklımda hocam ama sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu anlayabilsem her şey daha kolay olacak.

Herhangi bir risk taşır mı bu işlem? Veri kaybı olur mu?
Evet veri kaybı yaşanması büyük bir olasılık. Yakında Mavi Ekran hataları ile ilgili de konu açacaksınız. Eminim (HDD'yi değiştirmezseniz) ki öyle bir olay olursa lütfen konuya beni etiketlemeyi unutma.

Evet veri kaybı yaşanması büyük bir olasılık. Yakında Mavi Ekran hataları ile ilgili de konu açacaksınız. Eminim (HDD'yi değiştirmezseniz) ki öyle bir olay olursa lütfen konuya beni etiketlemeyi unutma.
Önemli verileri SSD'ye aktarıp HDD'yi çıkardım, sorun yok gibi gözüküyor. Artık böyle idare edeceğiz. Teşekkürler yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı