Saniye'nin çıkardığı oyunda trojan mı var?

Windows defender aşırı gelişmiş bir virüs programı değil zaten, yanlış alarm vermiş olabilir. Direkt olarak RAT atmış diye suçlama yapılması doğru değil. Yanlış alarm verdiğini düşünüyorum yine de başka bir virüs programıyla taratabilirsiniz.

Herife neden bu kadar güveniyorsunuz anlamadım bu hayatta kuşkusuz güveneceğin tek kişi kendin olsun.

Hocam boş konuşuyorsunuz. Öyle bir şey olsa bu şimdiden dilden dile yayılmıştı. Güvenmemiz de normal. Eğer hayatta sadece kendine güveneceksen ah edersin ama yaşamın değersizlikten ibaret.

Merhaba. Saniyenin bir videosunda kendi yaptığı oyunu kendi videosunun açıklamasındaki linke tıklayarak indirdim. RAR dosyasını indirdikten sonra 1 kere çalıştırdım ve silindi. Ardından Windows Defender içinde trojan olduğunu söyledi. Bilgisayarımda trojan var mıdır?

Varsa nasıl kaldırmalıyım? Bir keresinde gece vakti bilgisayar oynarken mouse imleci titremeye ve otomatik olarak işaretlemeye başladı. Ama bu yalnızca bir kez oldu. Bu sistemde trojan olduğuna dair bir işaret midir?

Teşekkür ederim.

İtch. IO'dan indirmişsiniz hocam. Bir şey çıkmamalı, çıksa bile yanlış bir şey algılamış demektir. Hem bu adamın onurunu sırf böyle bir şey ile zedelemesi de absürt kaçar.

Önce kendine YouTuber rolü verip milleti manipule edip kendine abone ettirdi şimdi milyonlarca kişiye sahte oyun adı altında RAT atıp insanların bilgilerini çalacak tıpkı Osmanlı döneminde Amerika ajanları gibi hatta bir ajan şey demişti: Kendimi Müslüman rölüne o kadar kaptırmıştımki sabah namazına kalkıyordum. (!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı