Sansürsüz anime nereden bulunur?

King Of Legends

Decapat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
944
Makaleler
2
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun bir aranın ardından tekrar geldim. İlk olarak sansürsüz animeleri nereden bulabilirim örnek anime Grand Blue - Konosuba - Koe No vb. Hentai falan da aramadığım halde bütün sitelerde bd olmasına rağmen sansür var. Kısaca sansürsüzü nereden bulurum? İkinci olarak ise inanılmaz emojisi koymayın. Şimdiden teşekkürler.
 
Sansür derken ne tür sansür? Eğer hassas yerleri saklamak için kullanılan ışıkların olmadığı sürümleri arıyorsanız bulmanız zor. Belirli stüdyolar bu sürümleri "Uncensored" adı altında ayrı BD veya DVD olarak sunuyor. Küfürler için aynı şekilde BD veya DVD sürümleri.
 
Aninmenin isminin yanına bd yaz sonra nyaa arat.

Örnek:

Nyaa. Si de yok istediklerim daha doğrusu ilk oraya baktım istediğim iki üç tane çıktı. Ve animekisa. TV'ye oranla daha kötü nyaa da ki alt yazıları düzeltmek uzun sürerken animekisa. TV'da daha kısa ama aradığımı bulamıyorum.
Nasıl fark yok? İndirdigin sitenin linki atar mısınız?
Sansür derken ne tür sansür? Eğer hassas yerleri saklamak için kullanılan ışıkların olmadığı sürümleri arıyorsanız bulmanız zor. Belirli stüdyolar bu sürümleri "uncensored" adı altında ayrı bd veya DVD olarak sunuyor. Küfürler için aynı şekilde bd veya DVD sürümleri.

Aynen onu arıyorum işte bende.😁 😁 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı