Sansürsüz anime nereden bulunur?

King Of Legends

Decapat
Katılım
7 Kasım 2020
Mesajlar
944
Makaleler
2
Çözümler
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun bir aranın ardından tekrar geldim. İlk olarak sansürsüz animeleri nereden bulabilirim örnek anime Grand Blue - Konosuba - Koe No vb. Hentai falan da aramadığım halde bütün sitelerde bd olmasına rağmen sansür var. Kısaca sansürsüzü nereden bulurum? İkinci olarak ise inanılmaz emojisi koymayın. Şimdiden teşekkürler.
 
Nyaa. Si de yok istediklerim daha doğrusu ilk oraya baktım istediğim iki üç tane çıktı. Ve animekisa. TV'ye oranla daha kötü nyaa da ki alt yazıları düzeltmek uzun sürerken animekisa. TV'da daha kısa ama aradığımı bulamıyorum.

@Meiru dediği gibi BD versiyonda sansür varsa orijinal de vardır.
 
Aynen onu arıyorum işte bende.😁 😁 😁
Eğer BD sürümünde de varsa sansür, bulmanız imkansız gibi bir şey. Sadece stüdyo uncensored sürümünü satışa sunduysa bulabilirsiniz, ki o da çok nadir olur. Grand Blue'nun BD sürümünde, hatırladığım kadarı ile sansürü kaldırılmış tek şey Evangelion'a kıyafetler ile yapılan gönderme.
 
Eğer bd sürümünde de varsa sansür, bulmanız imkansız gibi bir şey. Sadece stüdyo uncensored sürümünü satışa sunduysa bulabilirsiniz, ki o da çok nadir olur. Grand Blue'nun bd sürümünde, hatırladığım kadarı ile sansürü kaldırılmış tek şey evangeliyorn'a kıyafetler ile yapılan gönderme.

İşte bende orada ki kohai yi merak ettim epey malıyla hava atıyordu diye ama neyse Amazon'dan satın alırım komple sansürsüz bulursam.
@Nakerosu bro o zaman TR altyazılı bildiğin normalde 3 dklık olan animelerin uzun versiyonu vs. koyan site var mı benim bir kaç tane vardı adamlar ceza yedi kapandı hiç olmadı onları doldurayım.
 
Son düzenleme:
Neden sansürsüz :)

Sansürden nefret ediyorum elimde net 1TB tamamı ile de yaklaşık 5TB anime var ama çoğu sansür ile dolup taşıyor ve gına geldi artık sansürden olmadık yere fil koyuyorlar sinir oluyorum. Açtığım konu vardı orada anime klasörü de paylaştım epey büyük bir arşivim var kısaca bende onların arasına azda sansürsüz ekleyeyim diyorum.
 
Eğlence amaçlı koyulan fil, kutsal ışık gibi sansürleri Blu-ray'de kaldırmıyorlar. Bir tek ecchi animelerdeki zoraki sansürleri kaldırıyorlar.

En sansürsüzü Blu-ray olacaktır, fazlasını boşa araştırmayın derim.
 
Nyaa.si'de dahi çıkmıyorsa muhtemelen öyle bir sürüm yoktur :)
Çünkü diğer web siteleri falanda genelde oradan alıyor animeleri
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı