Şantaj Maili

Peki, sevdiğin birileri olursa anlarsın zaten gelecekte. Bazıları şey sanıyor, birini seversem bu sefer onu düşünürüm . Ama öyle değil öyle olmuyor gerçekten seversen.

Düşündüğümü kim söylemiş ben de utanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki, sevdiğin birileri olursa anlarsın zaten gelecekte. Bazıları şey sanıyor, birini seversem bu sefer onu düşünürüm . Ama öyle değil öyle olmuyor gerçekten seversen.

Hocam kusura bakmayın da mastürbasyonu da sevgi yoksunluğuna ilişkilendirmeyin ya. Ev boş veya ortam uygunsa yapılır. Adam mizahını yapmış. Abartmaya gerek yok.

Bana da Amerikan yüzbaşının biri olduğunu iddia eden birisi e-posta atmıştı bir ara. Sözde Afganistan'da operasyon sırasında büyük para kaldırmışlar. Bu yüzbaşı da benim adresimi falan istiyordu. Yaşadığım yere gelecekmiş :d. Cevap verme imkanım olsa abla hiç bulaşma buraya diyecektim de unuttum galiba. Bir sene falan geçti üstünden. O maili internette araştırın. Sizin gibi aynı e-postayı alan onlarca kişiyi göreceksiniz muhtemelen. E-postayı silin ya da öyle dursa da olur. Devam edin ne yapıyorsanız.

Hocam kusura bakmayın da mastürbasyonu da sevgi yoksunluğuna ilişkilendirmeyin ya. Ev boş veya ortam uygunsa yapılır. Adam mizahını yapmış. Abartmaya gerek yok.
Ne alakası var la, sevgi yoksunluğuyla ne alakası var . Mastürbasyon’la sevginin ne alakası var. Sadece insan birini severse bu tarz şeylerden yavaşça kopar diyorum.
Ben de açıkçası çok sevemedim çünkü adamlara değilde sıradan bir cisme vuruyormuşuz gibi geliyor :/ (Hikayesi şimdilik sardı, Diyaloglara yön verebilmemizde gayet iyi)
Adama vursak yine iyi

Bana da atmışlardı WebCam'im olmamasına rağmen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…