mavidolunay45
Yoctopat
Daha fazla
Arkadaşlar biraz utanıyorum yaz. Aya ama herkes bu hataya dusebilir rica ediyorum kinamayin. Gecenlerde bir date sohbet uygulamasindan biriyle sohbet ettikten sonra WhatsApp'a geçtik ve oradan konu biraz cinselliğe gelince bir yerden sonra bana "vereceğim IBAN'a şu kadar para atmazsan ailene bu SS'leri gonderirim" diye mesaj attı. Ailemden birine gonderip hemen geri çekmiş, görmemiş neyse ki. Baska da gönderdiği kişi olmamış. Engelledim ve bir daha sesi çıkmadı. Yalnız şunu merak ediyorum; benim adresim 3 ay önce değişti mesela. Babamin adresi 2024 Nisan'da değişti. Abim 2023'te evlendi. Bu kisilerin elinde guncel bilgilerim var mi? Hangi tarihe kadar bilgilere ulasabilirler? Eve sürekli kargo gondermek, adrese bir ton sipariş vermek gibi seyler yapiyorlar mi?
Ve numara degistirmeyi düşünüyorum. Yeni numarama ulasabilirler mi? Yoksa eski bilgilerim mi var ellerinde? Numara değiştirsem onu da T.C. kimlik no sorgulayarak öğrenirler mi diye korkuyorum.
Ve numara degistirmeyi düşünüyorum. Yeni numarama ulasabilirler mi? Yoksa eski bilgilerim mi var ellerinde? Numara değiştirsem onu da T.C. kimlik no sorgulayarak öğrenirler mi diye korkuyorum.