Santrale yakın olmama rağmen ping sorunu

Tulkas

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, santrale 500 metre gibi bir uzaklıkta oturuyorum modem arayüzündeki değerler görmüş olduğunuz gibi oyunlarda 70-80 arasındaki ping birden bire 3000 üstü ping'lere ulaşıyor ve düzelmiyor da, bildiğiniz kopma yaşıyorum. Hat zayıflaması değerleri iyi gibi gözüküyor fakat diğer değerlerle ilgili pek bilgim yok bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

1599918678218.png

İnternete bağlı bir alet var mı? Ya da indirme yapan? Panelden kontrol edin eğer yoksa ve yine bu sorun oluyorsa servis sağlayıcınız ile görüşün.

Hayır, modemin üstünden Wi-Fi'yi kapatıp tekrar deniyorum aynı sıkıntıyı tekrar yaşıyorum indirme de yapmıyorum.
Download tarafında SNR marjınız çok düşük, altyapınızı şu anki verilen 18 Mbps interneti kaldırmıyor. Kopmayı bu yüzden yaşıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp 14-15 Mbps’ye çekmelerini isteyin.
Sanırım bu yüzden oluyor cevabınız için teşekkürler
Download tarafında SNR marjınız çok düşük, altyapınızı şu anki verilen 18 Mbps interneti kaldırmıyor. Kopmayı bu yüzden yaşıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp 14-15 Mbps’ye çekmelerini isteyin.

Böyle bir hizmetlerinin olmadığını herhangi bir sıkıntı gözükmediğini söylediler bilmeyen insana nasıl anlatabilirim ki :D ah Türk Telekom ahhhhhhh

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı