H hakan34 Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #11 Zeki Mürmeyen dedi: Tabii ki demeyeceğiz. İstediğin markayı alabilirsin, hiç biri seni üzmez. İçine sineni, göze hoş geleni al gitsin Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
Zeki Mürmeyen dedi: Tabii ki demeyeceğiz. İstediğin markayı alabilirsin, hiç biri seni üzmez. İçine sineni, göze hoş geleni al gitsin Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 8 Ekim 2014 #12 hakan34 dedi: @Can Öztürk @Silinen üye @Zeki Mürmeyen @Ercüment Solmaz @Silinen üye @Berat21 Ayrıca Casper Nvidia GTX Titan Z kullanıyorsa ona da mı kalitesiz diyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Casper asla öyle bir şey yapmaz. Yapsa da en kötü, en kalitesiz firmanın ürününü koyar ve ben ona da kalitesiz diyeceğim. Casper i7 4770 işlemciye GT630 ekran kartı takan bir firma. Resim boyutu yüksekti bu yüzden Sosyal'e yükleyemedim.
hakan34 dedi: @Can Öztürk @Silinen üye @Zeki Mürmeyen @Ercüment Solmaz @Silinen üye @Berat21 Ayrıca Casper Nvidia GTX Titan Z kullanıyorsa ona da mı kalitesiz diyeceğiz? Genişletmek için tıkla... Casper asla öyle bir şey yapmaz. Yapsa da en kötü, en kalitesiz firmanın ürününü koyar ve ben ona da kalitesiz diyeceğim. Casper i7 4770 işlemciye GT630 ekran kartı takan bir firma. Resim boyutu yüksekti bu yüzden Sosyal'e yükleyemedim.
N Neutral Ziyaretçi 8 Ekim 2014 #13 Hangisi ucuz ise onu al. İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz.
H hakan34 Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #14 Silinen üye dedi: Hangisi ucuz ise onu al. İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz. Eki Görüntüle 26077 Genişletmek için tıkla... O ne öyle öhöm. Silinen üye dedi: Hangisi ucuz ise onu al. İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz. Eki Görüntüle 26077 Genişletmek için tıkla... O ekran kartını hiçbir sitede bulamadım. Onu nerden satın alabilirim yada inceleyebilirim?
Silinen üye dedi: Hangisi ucuz ise onu al. İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz. Eki Görüntüle 26077 Genişletmek için tıkla... O ne öyle öhöm. Silinen üye dedi: Hangisi ucuz ise onu al. İlla bir marka seçmemiz gerekiyorsa, Powercolor R9 295x2 Devil 13 deriz. Eki Görüntüle 26077 Genişletmek için tıkla... O ekran kartını hiçbir sitede bulamadım. Onu nerden satın alabilirim yada inceleyebilirim?
N Neutral Ziyaretçi 8 Ekim 2014 #15 Yalnız bu ürün çok can yakar, dikkatli bakın. PowerColor Radeon R9 295X2 Devil13 Unveiled - Monstrous PCB Design That Requires Four 8-Pin Power Connectors
Yalnız bu ürün çok can yakar, dikkatli bakın. PowerColor Radeon R9 295X2 Devil13 Unveiled - Monstrous PCB Design That Requires Four 8-Pin Power Connectors
H hakan34 Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #16 Silinen üye dedi: Yalnız bu ürün çok can yakar, dikkatli bakın. PowerColor Radeon R9 295X2 Devil13 Unveiled - Monstrous PCB Design That Requires Four 8-Pin Power Connectors Genişletmek için tıkla... 1900 Dolar. Çok can yakıyor gerçekten fakat hiçbir sitede satışa çıkarılmamış.
Silinen üye dedi: Yalnız bu ürün çok can yakar, dikkatli bakın. PowerColor Radeon R9 295X2 Devil13 Unveiled - Monstrous PCB Design That Requires Four 8-Pin Power Connectors Genişletmek için tıkla... 1900 Dolar. Çok can yakıyor gerçekten fakat hiçbir sitede satışa çıkarılmamış.
N Neutral Ziyaretçi 8 Ekim 2014 #17 O kadar güzel ki, kıyamıyorlar herhalde satmaya. En ucuz R9 295x2 ürününü alabilirsin, o da Sapphire'a denk geliyor sanırım.
O kadar güzel ki, kıyamıyorlar herhalde satmaya. En ucuz R9 295x2 ürününü alabilirsin, o da Sapphire'a denk geliyor sanırım.
H hakan34 Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #18 Silinen üye dedi: O kadar güzel ki, kıyamıyorlar herhalde satmaya. En ucuz R9 295x2 ürününü alabilirsin, o da Sapphire'a denk geliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sapphire indirimde şuanda. Yaklaşık 500 Dolar indirim yapmış Amazon. İndirimsiz fiyatları her markada aynı diye biliyorum .
Silinen üye dedi: O kadar güzel ki, kıyamıyorlar herhalde satmaya. En ucuz R9 295x2 ürününü alabilirsin, o da Sapphire'a denk geliyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Sapphire indirimde şuanda. Yaklaşık 500 Dolar indirim yapmış Amazon. İndirimsiz fiyatları her markada aynı diye biliyorum .
N Neutral Ziyaretçi 8 Ekim 2014 #19 İndirimsiz fiyatlarda en ucuz ürün Sapphire'in olur. ASUS yaklaşık 300-350TL arası daha fazla.
H hakan34 Hectopat Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #20 Silinen üye dedi: İndirimsiz fiyatlarda en ucuz ürün Sapphire'in olur. ASUS yaklaşık 300-350TL arası daha fazla. Genişletmek için tıkla... Sapphire ile Asus arasında 300TL'lik ne fark var acaba?
Silinen üye dedi: İndirimsiz fiyatlarda en ucuz ürün Sapphire'in olur. ASUS yaklaşık 300-350TL arası daha fazla. Genişletmek için tıkla... Sapphire ile Asus arasında 300TL'lik ne fark var acaba?