Sapphire 5700 XT Nitro+ SE alınır mı?

Bizmut

Hectopat
Daha önce hiç AMD ekran kartı kulanmadım. Şu an NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Sizce alınır mı bu ekran kartı? i5 9600K ile darboğaz yaşar mıyım? Ve yazılımsal sıkıntıları olduğunu duydum, düzeltilmiş midir yoksa devam ediyor mu bu tür sıkıntılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben o bütçeye çıkmışken NVIDIA kartları beklerdim amabterxih meselesi. Ben Pulse modelini kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.

Yaklaşık 1 sene kullandım ve dün sattım Nitro+ 5700 XT kartımı. Yazılımsal problem hiç yaşamadım. Gayet memnunumdum fakat Nvidia 3070 almaya karar verdim çıkar çıkmaz. Ryzen 3600 ile 1400p'de darboğaz yaparsa da işlemciyi 4000 serisi Ryzen'a yükseltmem için bir neden olacak. Zaten 3600'ü alırken nasıl olsa yükselteceğim diye almıştım.

Size de yeni Nvidia kartları beklemenizi tavsiye ederim.

Sıkıntıların pek çoğunun çözüldüğünü duymuştum yazılımsal olarak. 5700 XT fiyatına göre çok iyi performans veren bir kart ama sıçramayla gelecek olan 3000 serisi varken alınır mı bilemedim. Tabii yine de siz bilirsiniz belki dolar artar, vergi gelir alamazsınız sonra üzülmeyin.

Aynı kartı alacaktım 3000 serisini görüne vazgeçtim.

Aynı kartı alacaktım 3000 serisini görüne vazgeçtim.
Aynı şekilde hocam. Hele kasım aralıkta çılgın indirimler olabiliyor. 5700XT' nin üzerine 1000 lira civarı ekleyerek en üst seviyelerden olmasa da iyi bir model 3070 alınacağını düşünüyorum.

Senin bütçen buna yetiyorsa alınır.

Aynı şekilde hocam. Hele kasım aralıkta çılgın indirimler olabiliyor. 5700XT'nin üzerine 1000 lira civarı ekleyerek en üst seviyelerden olmasa da iyi bir model 3070 alınacağını düşünüyorum.

Yeni kartlara indirim gelme olasığı çok düşük zaten ülkeye daha geç girerler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…