Sapphire 6600 sistem ne kadar eder?

ismailssqq

Centipat
Daha fazla  
Bir arkadaştan.
"Milletin bir şeyden anladığı yok. Ne yazarsan yaz 2K pazarlık peşinde 16500 yaz 14e satarsın" tavsiyesi geldi ne diyorsunuz dostlar? Sizce ne kadar mantıklı.
  • Sapphire 6600.
  • R5 5500.
  • Agi SSD 1700 2000 MB okuma.
  • ASUS A520M.
  • XPG 16 GB 3200MHz RAM.
  • Antec kasa 650W PSU.
  • Tüm parçalar eylül 2025 garantili.
  • KFG 7 ay full+full

Bu sisteme 13500 yazdım. Sürekli 9 10 teklif gelince yukarıda yazdığım öneri geldi. Sizce ne kadar makul bir öneri?

bu arada crystal info değerleri doğru ise sistemin çalışma süresi 1990 saat

• Sapphire 6600 = Şuan kullandığım ve hala taş gibi olan saf kas gücüne sahip ekran kartı mining yapılmadıysa (8.500)
  • R5 5500 Profesyonel işler yapmıyorsan oyun için 1-2 yıl daha idare eder. ( 1500 TL )
  • Agi SSD 1700 yani bilmiyorum ama ( 750 ) de buna desek
  • ASUS A520M ( 2000 )
  • XPG 16 GB 3200MHz RAM. ( 1000 )
  • Antec kasa 650W PSU kasanın durumu ve PSU model sertifika vermeden bir fiyat veremeyeceğim fakat ortalama ( 1500 )
KFG 7 Ay olan bir sistem olduğunu düşünürsek toplam 13.000 TL satılabilir.

sattığınız platformu bilmiyorum fakat yapabileceğiniz pazarlama stretejileri :

14.500 - 15.000 TL den ilan koyup 1 Hafta geçtiken sonra satmak istediğiniz fiyata 13.500 indirim varmış gibi satabilirsiniz.

Parça durumlarının detaylı fotoğraflarını yükleyip mining yapılmadı temiz vs yazılabilir.

maliyet ve indirimleri bildirerek detaylı döküm verebilirsiniz bu alıcıda güven uyandırır ve ne aldığını bileceğinden daha garanti satış olur.

ÖRN: RX 6600 10.000 TL ben ikinci el olmasından dolayı ve oyun için kullanıldığından stokların da tükendiği göz önüne alındığında 8.500 uygun görülmüştür.

esnetme payını maksimum 750 TL tut bu kişilerde nadir bir emtia bulduğuna ve zar zor indirim yapıldığı için bir daha bu fiyata alamayacağı algısı yaratarak satın alma moralitesini arttıracaktır.

KFG tam lakin şöyle bir durum var.
Anakart SSD RAM bu üç parçanın kutusu Adana'da ben istanbuldayım
Sistemi almak isteyen arkadaşa getirtebilirim kargo maliyetini karşılarsa 7 ay KFG tam onun dışında.

Satışlarda karşı ödemeli yapmak hiç etik değil onun yerine kargo parasını satışa dahil edip kargoyu ücretsiz gösterebilir veyahut kargo şirketi ile anlaşmalı tanıdığın bir işletmeci varsa onun aracılığıyla daha düşük gönderim ücreti ile yollayabilirsin. Onun dışında KFG'nin bütün sorumluluğu sendedir. Alıcıya KFG garantisi veriyorsan KFG için yeniden ücret talep etmek seni kanun nezlinde mahkemeye çıkarabilir.

Neden mahkeme:
Kişi konuya ilişkin edeyim ücretinin tamamen ödendiğini satışın sonrasında oluşacak masrafı karşılayamayacağını tarafına söylemez.

Sen satış esnasında KFG beyanında bulunduğun için KFG karşılama borcuna düşersin kişi eğer KFG eksik geldi ve bu tamamlanmadı derse bu sefer dava açar sana mahkeme kağıdı ulaşana kadar adam seni icraaya bile verebilir ve mal varlığı takibi başlatabilir bu durumda bütün banka hesaplarına kadar bloke konabilir sende iş işten geçtikten sonra durumu anlarsın.

O yüzden ya hiç KFG beyanında bulunma ya da KFG'yi tam yerine getir.

Ticaret asla disiplinsizlik ve hatayı affetmez titiz olmalısın.

KFG tam diye size belirtiyorum ilanda belirtmedim herkese tek tek bu detayı yazıyorum.

Son düzenleme:
KFG tam lakin şöyle bir durum var.
Anakart SSD RAM bu üç parçanın kutusu Adana'da ben istanbuldayım
Sistemi almak isteyen arkadaşa getirtebilirim kargo maliyetini karşılarsa 7 ay KFG tam onun dışında.
Satışlarda karşı ödemeli yapmak hiç etik değil onun yerine kargo parasını satışa dahil edip kargoyu ücretsiz gösterebilir veyahut kargo şirketi ile anlaşmalı tanıdığın bir işletmeci varsa onun aracılığıyla daha düşük gönderim ücreti ile yollayabilirsin. Onun dışında KFG nin bütün sorumluluğu sendedir. Alıcıya KFG garantisi veriyorsan KFG için yeniden ücret talep etmek seni kanun nezlinde mahkemeye çıkarabilir.

Neden mahkeme :
Kişi konuya ilişkin edim ücretinin tamamen ödendiğini satışın sonrasında oluşacak masrafı karşılayamayacağını tarafına söylemez.

Sen satış esnasında KFG beyanında bulunduğun için KFG karşılama borcuna düşersin kişi eğer KFG eksik geldi ve bu tamamlanmadı derse bu sefer dava açar sana mahkeme kağıdı ulaşana kadar adam seni icraaya bile verebilir ve mal varlığı takibi başlatabilir bu durumda bütün banka hesaplarına kadar bloke konabilir sende iş işten geçtikten sonra durumu anlarsın.

O yüzden ya hiç KFG beyanında bulunma yada KFG yi tam yerine getir.

4-5 yıldır ticaret yapıyorum mesleğimde bu zaten bu detayı forumda fikir alabilmek adına belirttim ilansa belirtmiyorum.

Kargoya gelecek olursak elden satışım var zaten sadece sistemde fatura garanti var bu üç kutu adanada isterseniz getirtebilirim diyorum bir sakınca yok diye düşünüyorum

Satışlarda karşı ödemeli yapmak hiç etik değil onun yerine kargo parasını satışa dahil edip kargoyu ücretsiz gösterebilir veyahut kargo şirketi ile anlaşmalı tanıdığın bir işletmeci varsa onun aracılığıyla daha düşük gönderim ücreti ile yollayabilirsin. Onun dışında KFG'nin bütün sorumluluğu sendedir. Alıcıya KFG garantisi veriyorsan KFG için yeniden ücret talep etmek seni kanun nezlinde mahkemeye çıkarabilir.

Neden mahkeme:
Kişi konuya ilişkin edeyim ücretinin tamamen ödendiğini satışın sonrasında oluşacak masrafı karşılayamayacağını tarafına söylemez.

O yüzden ya hiç KFG beyanında bulunma ya da KFG'yi tam yerine getir.

MNG kargoda indirim varmış 60 liraya kutuları getirtiyorum çok iyi oldu.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı