Sapphire gerçekten de alınmayacak kadar kötü bir marka mı ?

Aydın K

Kilopat
Katılım
12 Ekim 2014
Mesajlar
1.679
Makaleler
1
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Demin bu marka bir kart sipariş ettim, fiyatı çok uygun olduğu için alıyorum tamamen. Bütçemde değişiklik olduğu için 970 alamayacağımdan dolayı R9 285'e yöneldim. Oynayacağım oyunlar da CS GO, Dota2, LoL , GTA 5 , ASC , Crysis. Benim ultra takıntım yok, oyunu akıcı bir şekilde oynamam yeterlidir. Bu kart bana yüksek kalitede akıcı oyun deneyimi sunar sanırım en kötü orta kalitede bu akıcılığı elde ederim diye düşünüyorum. Soğutması gerçekten de çok mu kötü ? Ben 2-3 sene kullandıktan sonra değiştirmeyi planlıyorum bu kartı, o süre zarfında yukarıdaki oyunlarda bana sıkıntı çıkarır mı ?
 
Sapphire çöp bir marka bana göre. Aldıysanız yapacak bir şey yok. Servis yüzü görmez inşallah. Dediğiniz oyunları, hatta güncel oyunları akıcı bir şekilde oynayacaksınız rahat rahat. Hayırlı olsun.
 
Sipariş verdim ama ödemeyi yapmadığım için 3 gün içerisinde sipariş otomatik olarak sistemden düşüyor. Gerçekten de almamak hata mıdır ? Şimdi o fiyatı görünce insanın içi gitmiyor değil. Tıkladım sipariş ettim ama parayı yatırmadım.
 
Alabilirsiniz. Ama önermem. Tamamen şans işi bence. Sizdeki sıfır sorun bir şekilde yıllarca sürüp gidebilir. Ama aylarca servisten de çıkmayabilir. @Akif'de mesela R7 250 var Sapphire model. Ne zaman inceleme konusuna gitsem kart servisteydi. Seçimi size bırakıyorum ben yine de. :)
 
Son düzenleme:
Bence hata filan yapmadın sakin ol sana yeterli olduğu taktirde endişelenmene gerek yok bence.

Daha önce bana da çok önerildi fakat ben ısınamadığımdan vazgeçtim büyük ihtimal R9 280X'i düşünüyorum.
 
285 kötü deyip 280 önermen bana daha mantıksız geldi açıkçası :/

Kullanacağım monitör de 1080p olacağı için vram olayına takılmıyorum şahsen. Sadece ısı konusu kafama takıldı onu sormak istedim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı