Sapphire HD 7770 Takas

SensesBr

Hectopat
Daha fazla  
Trabzon içi Sapphire HD 7770 + 130 TL ile Sapphire,Asus veya Powercolor R7 265 ekran kartını elden takas yapmak isteyen mesaj atarak benimle irtibata geçebilir. R7 265 in garanti süresi bitmiş de olabilir. Temiz ve sorunsuz çalışması yeterlidir. Aynı şekilde takas 2GB R7 260x+60 TL için de geçerlidir.
HD 7770 i yaklaşık 7 ay önce vatan bilgisayardan aldım ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Kartta herhangi bir sorun yoktur. Ek güç kablosu yanında verilecektir.
Assassins Creed Unity hariç diğer güncel ve güncel olmayan tüm oyunlar takılmadan oynanabilir. Unity de ayar düşürülmesine rağmen fps 15 etrafında geziyor.

Ekran kartlarıyla ilgilenenler kartı bilir. Yinede özelliklerinden önemli bir kısmını yazayım.
Kartın güç tüketimi en fazla 80wattır. Gerçek bir 350watt psu ile de kullanılabilir.
Kartta GCN mimarisi var. AMD tarafından yapılan açıklamada bu mimarili kartlara Directx 12 geleceği açıklandı.
Kart 128 bit bellek veriyolu ve 1GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip.
Çekirdek hızı=950MHZ ve Bellek hızı=4500MHZ
6-pin ek güç kablosuna ihtiyaç duymaktadır.

Not:Kartı tek satmıyorum.

1YQL5Y.jpg

Kartı forum dışına yaklaşık 4 ay önce satmış bulunmaktayım. Konu kilitlenebilir.

190TLye sattım. Şu anda da bu fiyata bulabilirsin.

HD5770in HD 7770den biraz düşük performansı var. HD 5770 nin Direcx12 desteği yok. Eğer ileride dx12 zorunlu oyun çıkarsa onları bu kart ile oynayamayacaksın. Ben biraz ileriyi düşünüp dx12 destekli bir kart alırdım. Yazdığına göre fiyatı 100Tl olarak yine ucuz bulmuşsun. Eğer şimdilik oyunları oynayım diyorsan alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı