Sapphire Nitro+ XTX siparişi mantıklı mı?

Bütçe
66K

TheBlein

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği
Dostlar merhaba. Az önce Hepsiburada uygulaması üzerinden Hepsiburada'nın kendi sattığı Sapphire Nitro+ Vapor X 7900 XTX sipariş verdim. Tam olarak 33.500 tuttu. Ben aslında ROG 4090 indirim bekliyordum geçen ay 2 kez indirime girdi onu da Hepsiburada satıcısı satıyor ama indirimdeyken bile 58k oluyor (şu an 70k) sizce 58k 4090 beklemeli miydim yoksa iyi ki Sapphire mi almışım? Bu arada Sapphire indirimdeydi normal fiyatı 51k idi şu an düştüğü için aldım. Tabii ki bir NVIDIA değil ama 1440p 144Hz için bana yeter mi? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. XTX ile 4090 arasında 24.500 TL bir fiyat var bende dedim XTX alırım geriye kalan miktara da ASUS Thor bile alırım. Ama diyosanız ki ROG 4090 alsaydın iptal edeyim.

Ürün 1-2 hafta önce hepsiburada’da indirimdeydi keşke o zaman alsaydın. Ben hala almadım indirim bekliyorum. Bence 7900XTX 4080 ile 4090 arasında bir kart ve fsr 3.0 ile çok daha iyi olacak.
Kartı kullanan arkadaşım var cok memnun

Ürün 1-2 hafta önce Hepsiburada'da indirimdeydi keşke o zaman alsaydın. Ben hala almadım indirim bekliyorum. Bence 7900XTX 4080 ile 4090 arasında bir kart ve FSR 3.0 ile çok daha iyi olacak.
Kartı kullanan arkadaşım var cok memnun.

Hangisi hocam ROG 4090 diyosanız 58 bin TL indirimdeydi. Yine de fazla fiyatı. XTX ise 33 bine kadar indi hemen aldım.

XTX hocam, indirim yok bu arada 33bine düştü yazmışsınız ama düşmedi aksine yükseldi fiyatı.

Hocam son baktığımda 51 bin idi 33'e düşmüş 4090 ise 70k idi 58k düşmüştü 3 kez. Bu olayı sordum ben Hepsiburada'ya bazen biz ürünü aynı stok kodundan indirime koyuyoruz kendi adımıza o sayede bayağı büyük fiyat indirimi oluyor demişlerdi. Yani Sapphire XTX bir ara tükenmişti şimdi yine stoklara gelmiş.

XTX hocam, indirim yok bu arada 33bine düştü yazmışsınız ama düşmedi aksine yükseldi fiyatı.

Aynen hocam doğrudur ürünü Hepsiburada sattığı zaman indirime koyup satıyor. Bu ürün indirimi geçince asıl satıcı ürünü 51 k gibi fiyata satıyor.

Ürün 1-2 hafta önce Hepsiburada'da indirimdeydi keşke o zaman alsaydın. Ben hala almadım indirim bekliyorum. Bence 7900XTX 4080 ile 4090 arasında bir kart ve FSR 3.0 ile çok daha iyi olacak.
Kartı kullanan arkadaşım var cok memnun.

Hatta bazı oyunlarda 4090 bile geçiyor FPS olaraj.

Yeni konular

Geri
Yukarı