Fighter modeline göre 400 TL daha tuzlu oluyor, aradaki farka değer mi bi de sürekli AAA oyunlar oynayacak biri değilim, genel olarak lol onun haricinde de gündelik ve zaman zaman belki güncel oyunlar. (Zaten işlemcide alacağım için onu trendyoldan alabilirim eğer indirimi kullanmamış olursan 200-300 TL oynayacak total ama değer mi ?)SWFT 6600 XT veya Pulse 6600 al. Fighter 6600 XT bende var, çok iyi değil. İyi değil fakat çöpte değil. O kadar abartmayalım. Yakında satacağım zaten. ASUS DUAL 6700 XT'ye geçmeyi planlıyorum.
Ayrıca Pulse 6600 için indirim kullanmana gerek yok. Şunu al geç;
Hem Pulse hem Fighter'dan daha iyidir.XFX Speedster SWFT 210 AMD Radeon RX 6600 Core RX-66XL8LFDQ 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fighter modeline göre 400 TL daha tuzlu oluyor, aradaki farka değer mi bir de sürekli AAA oyunlar oynayacak biri değilim, genel olarak LoL onun haricinde de gündelik ve zaman zaman belki güncel oyunlar. (Zaten işlemcide alacağım için onu Trendyol'dan alabilirim eğer indirimi kullanmamış olursan 200-300 TL oynayacak Total ama değer mi?)
O zaman 500 TL indirimi bunda kullanıp aradaki 950 TL farka XT modelini almak daha değer olur mu?XFX Ekran Kartı 8gb Swft 210 Rx6600xt Core Gddr6 192bıt Hdmı Dp Dual - Fiyatı, Yorumları
XFX Ekran Kartı 8gb Swft 210 Rx6600xt Core Gddr6 192bıt Hdmı Dp Dual yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkür ederim yorumların için. Hala tam karar veremedim, sürekli oyun oynayacak biri değilim ama sanırım 6600XT almak daha mantıklı olacak 950 TL fark ile.Fighter çok iyi değil ama Gine'de soğutması RX6600 için yeterli.
950TL farka değer bence geçebilirsin.
Evet, daha mantıklı.sanırım 6600XT almak daha mantıklı olacak 950 TL fark ile.
Gene konu açarım tam topladığımda ama i5 12400F için soğutucu almalı mıyım ? Almalıysam kule mi almalıyım, sıvı mı almalıyım. Sıvı biraz daha görsel için herhalde, bende sıvı istiyorum aslında ama ilk etapta F/P bi kule tipi alsam yeterli olur gibime geldi, siz ne diyorsunuz hocalarım ? @messinicocuguEvet, daha mantıklı.
Aslında direk F/P bi kule yeterli olur ileride sıvıya geçeceğim zaten muhtemelen. Görselini ekstra beğeniyorum. Genelde sizinde imzanızda bulunan soğutuclar yeterli olur mu benim işlemci için. Snowman t6, sizinkini felan genelde öneriyolar forumda da.