Arkadaşlar merhaba, ekran kartı almayı düşünüyorum yeni yıla girmeden, RX 6700 XT alacağım büyük ihtimalle indirimde yakalayabilirsem 6750 alacağım hangisini önerirsiniz? Gigabyte'ya da Sapphire arasından seçebilirseniz hangisini seçerdiniz? Eğer fiyatta sıkıntı olmazsa ASUS alacağım para sıkıntı olursa Gigabyte'ya da Sapphire. Sizce hangisi?
Gigabyte eagle modeli bir adım daha önde. Ama 500+ TL para ödemem. Sapphire Pulse kullanıyorum CP 2077 ve RDR 2 gibi ağır oyunlarda dahi 71-72 dereceyi geçmiyor. Kasadan kasaya 1-2 derece oynayabilir değerler.
Bu seride birçok kartta kullanılan bileşenler çok kalitesiz, iyisine denk gelmek şans işi. Benim başıma da geldi Pulse 6700 kullanıyordum sıcaklıklarda sorun yoktu hatta çok iyiydi ama oyunlarda grafik bozulmaları oluyordu en çok da flickering gibi ciddi sorunlar, bunun haricinde CW de vardı ama önemli değil, grafik sorunları yüzünden oyun keyfi kalmıyordu. Sana sorunsuzu denk gelmiştir hocam. Yabancı forumlarda da çok sorun yaşayanları görünce bu seriden uzak durmaya karar verdim.