C cenkkk Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 7.605 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 8700G | Radeon 780M | 32 GB DDR5 | Kioxia Exceria Plus G3 | Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #11 ProGamer90 dedi: Oyunlarda shimmering / flickering sorunu daha çok FSR'den kaynaklı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyunda FSR yok, en çok GTA 5'te yaşıyordum bu sorunları ve birçok eski oyunda.
ProGamer90 dedi: Oyunlarda shimmering / flickering sorunu daha çok FSR'den kaynaklı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyunda FSR yok, en çok GTA 5'te yaşıyordum bu sorunları ve birçok eski oyunda.
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.162 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #12 cenkkk dedi: Her oyunda FSR yok, en çok GTA 5'te yaşıyordum bu sorunları ve birçok eski oyunda. Genişletmek için tıkla... Evet FSR olmayan oyunlarda da var bu sorun. SSAO türü gibi teknolojileri açınca da oluyor. Açıkçası sebebini tam olarak bende çözemedim.
cenkkk dedi: Her oyunda FSR yok, en çok GTA 5'te yaşıyordum bu sorunları ve birçok eski oyunda. Genişletmek için tıkla... Evet FSR olmayan oyunlarda da var bu sorun. SSAO türü gibi teknolojileri açınca da oluyor. Açıkçası sebebini tam olarak bende çözemedim.
PatatesMC Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 110 10 Kasım 2023 #13 Sapphire Pulse almayın aldırmayın, benim gibi texture flickering sorunu yaşama ihtimaliniz çok fazla.
Sapphire Pulse almayın aldırmayın, benim gibi texture flickering sorunu yaşama ihtimaliniz çok fazla.
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.162 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #14 PatatesMC dedi: Sapphire Pulse almayın aldırmayın, benim gibi texture flickering sorunu yaşama ihtimaliniz çok fazla. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa sadece Sapphire ile ilgili değil, diğer markalarda da aynı sorun var. Bu durumu AMD ye bildirmeli.
PatatesMC dedi: Sapphire Pulse almayın aldırmayın, benim gibi texture flickering sorunu yaşama ihtimaliniz çok fazla. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa sadece Sapphire ile ilgili değil, diğer markalarda da aynı sorun var. Bu durumu AMD ye bildirmeli.