Sapphire Pulse 6700 XT vs Gigabyte Eagle 6700 XT

BeratKya00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ekran kartı almayı düşünüyorum yeni yıla girmeden, RX 6700 XT alacağım büyük ihtimalle indirimde yakalayabilirsem 6750 alacağım hangisini önerirsiniz? Gigabyte'ya da Sapphire arasından seçebilirseniz hangisini seçerdiniz? Eğer fiyatta sıkıntı olmazsa ASUS alacağım para sıkıntı olursa Gigabyte'ya da Sapphire. Sizce hangisi?

Sapphire Pulse RX 6700 XT 12 GB.
Gigabyte Radeon RX 6700 XT eagle 12 GB.

Gigabyte eagle modeli bir adım daha önde. Ama 500+ TL para ödemem. Sapphire Pulse kullanıyorum CP 2077 ve RDR 2 gibi ağır oyunlarda dahi 71-72 dereceyi geçmiyor. Kasadan kasaya 1-2 derece oynayabilir değerler.

Hocam başka arkadaşlara da söylüyorum Pulse modeli ekran kartı gördünüz mü kesinlikle uzak durun, sadece bedava ise alınıp kullanılabilir.

Hocam başka arkadaşlara da söylüyorum Pulse modeli ekran kartı gördünüz mü kesinlikle uzak durun, sadece bedava ise alınıp kullanılabilir.
Neden? Kartın default ayarlarında hiç sorun yaşamadım.

Neden? Kartın default ayarlarında hiç sorun yaşamadım.

Bu seride birçok kartta kullanılan bileşenler çok kalitesiz, iyisine denk gelmek şans işi. Benim başıma da geldi Pulse 6700 kullanıyordum sıcaklıklarda sorun yoktu hatta çok iyiydi ama oyunlarda grafik bozulmaları oluyordu en çok da flickering gibi ciddi sorunlar, bunun haricinde CW de vardı ama önemli değil, grafik sorunları yüzünden oyun keyfi kalmıyordu. Sana sorunsuzu denk gelmiştir hocam. Yabancı forumlarda da çok sorun yaşayanları görünce bu seriden uzak durmaya karar verdim.

7 aydır Sapphire Pulse RX 6700 10GB kullanıyorum, gram ısınma yok. O yüzden buradaki yorumların hiçbirisine katılmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı