Elektronik Sapphire PULSE Radeon RX 6600 4.749 TL!

Kaliteli bir PSU ve şebeke elektiriğiniz varsa AMD GPU alınabilir. Bu ikisinden birinde problem yaşıyorsanız Nvidia bakmanızda fayda var. Aksi takdirde WattMan hatası diye konu açmaya başlarsınız.
 
Son zamanların en düşük fiyatı şu an. Daha düşer mi bilmiyorum ama almayı düşünen ve biraz daha düşerse alırım vs. diyen arkadaşlar bakabilirler.

Almak isteyenler hiç düşünmesin, bu paraya bedava kart bu. Bende RX 6600 XT Nitro+ var ben gayet memnunum tavsiye ederim.
 
Harika kart, kaçıran ileride üzülebilir bu fiyatlara. 1 ay önce 1650'ye 5000 tl istiyorlardı nereye geldi fiyatlar. :)
Her 6600 konusuna yazıyorum bilgilendirme amaçlı ama olsun:

1 aydır kullanıyorum, 5700'e aldım, fiyatın düşmesine üzülmedim değil ama kader. Her neyse, onca oyun denedim ama "oyun sırasında" bir kez bile WattMan ya da siyah ekran hatası almadım. Pc düzgün kapanmayınca Wattman verir, ona yapacak bir şey yok. Elektrik giderse gelir o hata misal. Oyunda hiç olmadı.
Neyse, bir de sıcaklık konusunda Sapphire nedense bu kartın auto fan ayarını 70-76 arası tutmaya odaklamış, yani 76'ya çıkınca sağlam bir üflüyor ve sıcaklık 74'e iniyor, ardından 72'ye iner inmez yine 72-75 arası gidip geliyor. Hotspot, fifa 23'te birkaç menü yerinde çok nadir 1-2 kere 95'e çıktı, saniyelik o da. Onun dışında hiçbir oyunda auto fan ayarında hotspot henüz 90'ı geçmedi. Sıcaklık takıntınız varsa bir fan ayarıyla enfes oluyor kart, ben şu an 61 yukarısını görmüyorum ki fan sesi çok az çıkıyor. (stok intel işlemci fanının sesini geçmiyor)
Kısacası uzun süre 1080p'de sıkıntı çıkarmayıp yetecek bir kart için bu fiyat şu an çok iyi, yorumlamam bu kadar.
Elektroniğin şans işi olduğunu da unutmayalım.
 
Son zamanların en düşük fiyatı şuan. Daha düşer mi bilmiyorum ama almayı düşünen ve biraz daha düşerse alırım vs. diyen arkadaşlar bakabilirler.
Konu güncellemesi: Mevcut Fiyat, 4.732 TL.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı