6 aylık mining kartlar şuan 4K civarında. 1K vererek sıfır 3060 referansı kart alıyorsunuz. Ben öneririm şahsen. Piyasa durdu ama bu kadar durabildi. Ben bunların sıfırının 4 olmasını tahmin ediyordum malesef olmadı.
Faturalı kutulu ve kozmetiği iyi denk getilirse bence mining kart daha iyi üst segmentlerde. 3 fanlı amiral bir kartın ısınıp hasar görmesi çok zor. Max 6 aya kadar olan her kart alınır şuan. Tabii 570-580 değil 3060Ti-3070 gibileri.
Faturalı kutulu ve kozmetiği iyi denk getilirse bence mining kart daha iyi üst segmentlerde. 3 fanlı amiral bir kartın ısınıp hasar görmesi çok zor. Max 6 aya kadar olan her kart alınır şuan. Tabii 570-580 değil 3060Ti-3070 gibileri.
6 aylık mining kartlar şu an 4K civarında. 1K vererek sıfır 3060 referansı kart alıyorsunuz. Ben öneririm şahsen. Piyasa durdu ama bu kadar durabildi. Ben bunların sıfırının 4 olmasını tahmin ediyordum maalesef olmadı.
Aynı modeli 15 gündür kullanıyorum tam yükte 75-77 derecelere kadar çıkıyor sıcaklık takıntısı olan varsa soğutması iyi olan modele bakmasını tavsiye ederim.