Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 13 Ekim 2020 #11 PTT'de 939TL'ye BIOSTAR var onu da düşünebilirsiniz sanki.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Ekim 2020 #12 Moltreach dedi: PTT'de 939TL'ye BIOSTAR var onu da düşünebilirsiniz sanki. Genişletmek için tıkla... BIOSTAR 2 fanlı ama kaliteli mi?
Moltreach dedi: PTT'de 939TL'ye BIOSTAR var onu da düşünebilirsiniz sanki. Genişletmek için tıkla... BIOSTAR 2 fanlı ama kaliteli mi?
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 13 Ekim 2020 #13 Chitoge Kirisaki dedi: BIOSTAR 2 fanlı ama kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Yurtdışında çok popüler çok fark olmaz ikisinin kalite farkı arasında. 2 fan daha soğuk olur hem. Ama benim dediğim tek fanlı modeli.
Chitoge Kirisaki dedi: BIOSTAR 2 fanlı ama kaliteli mi? Genişletmek için tıkla... Yurtdışında çok popüler çok fark olmaz ikisinin kalite farkı arasında. 2 fan daha soğuk olur hem. Ama benim dediğim tek fanlı modeli.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 13 Ekim 2020 #14 Moltreach dedi: Yurtdışında çok popüler çok fark olmaz ikisinin kalite farkı arasında. 2 fan daha soğuk olur hem. Ama benim dediğim tek fanlı modeli. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik bir videosunda BIOSTAR RX560'lı sistem toplamıştı onun linkini bulabilirmisiniz rica etsem ben bulamadımda.
Moltreach dedi: Yurtdışında çok popüler çok fark olmaz ikisinin kalite farkı arasında. 2 fan daha soğuk olur hem. Ama benim dediğim tek fanlı modeli. Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik bir videosunda BIOSTAR RX560'lı sistem toplamıştı onun linkini bulabilirmisiniz rica etsem ben bulamadımda.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 13 Ekim 2020 #15 Chitoge Kirisaki dedi: Teknobiyotik bir videosunda BIOSTAR RX560'lı sistem toplamıştı onun linkini bulabilir misiniz rica etsem ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir işim var bakabilirsem sonra yazarım.
Chitoge Kirisaki dedi: Teknobiyotik bir videosunda BIOSTAR RX560'lı sistem toplamıştı onun linkini bulabilir misiniz rica etsem ben bulamadımda. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir işim var bakabilirsem sonra yazarım.