7 Mart'ta GTA:EFLC oynarken radarımın çevresinde birden pembe pikseller olmaya başladı ancak oyunu rahatça oynayabiliyordum. Sonra bu pikseller artmaya başlayınca radarı göremez oldum ve oyunu yeniden başlattım. Oyunu yeniden başlatırken birden bilgisayar pembe ekranda dondu ve yeniden başlattı. Yeniden başladığında ise yazıların ve grafiklerin çevresinde siyah-pembe-mor kare şeklini alan noktalar gördüm. Facebook dahil her oyunda bu sorunu aldım.
Güç kaynağım 650 Watt 80+ Bronz sertifikası var ve sürücülerim güncel. DDU ile sürücüleri kaldırıp tekrardan kurmayı denedim ve eski sürücülere dönmeyi denedim ancak hiçbir şekilde sonuç alamadım. Sürücüler yüklü değilken hiç bu hata ile karşılaşmıyorum.
Daha çok donanımsal bir arıza gibi. Bu tarz şeylerin sebebi sanırım ekran kartı içinde bulunan RAM'lerden kaynaklıydı. Garantisi varsa gönder. Yoksa yapabileceğin çok bir şey yok.
"original" yerine orijinal yazın sonrasında bu şekilde mail atabilirsiniz. Müşteri hizmetleri varsa arayıp konuşabilirsiniz. Size yardımcı olacaklardır.
"original" yerine orijinal yazın sonrasında bu şekilde mail atabilirsiniz. Müşteri hizmetleri varsa arayıp konuşabilirsiniz. Size yardımcı olacaklardır.
İşletim sistemim İngilizce olduğu için otomatik düzeltmiş. Yazım yanlışlarını düzelttim.
E-Postama böyle birşey yazmışlar. Ancak bilginin nerden verildiğini bulamadım
İncehesap çok sağlam sitedir. Bende kargo da sıkıntı yaşamıştım, ben müşteri hizmetlerini bir kere aradım, adam bana 3 kere geri dönüş yaptı, hiç bekletmeden.