Sapphire Pulse RX 6700 XT RDR2'de 92 derece olması normal mi?

Fall Before Me

Hectopat
RDR2 oynarken ekran kartı 92 dereceleri görüyor. Modeli RX 6700 XT Sapphire Pulse. Kasanın modeli ise Cooler Master MB511 4 fan var kasada. Ekran kartı da pis değil 2 fanını da temizlemiştim. Önerilere açığım.

Termal macun yenileyin. Fan hızını söyleyin.

RDR2 oynarken ekran kartı 92 dereceleri görüyor. Modeli RX 6700 XT Sapphire Pulse. Kasanın modeli ise Cooler Master MB511 4 fan var kasada. Ekran kartı da pis değil 2 fanını da temizlemiştim. Önerilere açığım.

Kasanın kapağını açtığında da derece aynı mı?

Normal değil.

Bağlantı sıcaklığını söylemiyorsunuz değil mi?

Bağlantı yeri sıcaklığıdır o, bendede var o karttan, kart 82c bağlantı yeri 95c oluyor.

Kasanın yan kapağını açın bir de öyle bakın. Ayrıca Radeon ayarlarından tuning kısmından voltajı 1200 mV'dan 1175 mV'a çekin bir deneyin.

bende 5700xt nitro+ var maks 61 görüyorum, tabi modelden dolayıda öyle ama sizinki biraz fazla ısınmış

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı