Sapphire R7 370 Masaüstünde Görüntü Vermeme sorunu

ThisisPunisher

Kilopat
Sabah CS GO oynarken birden ekrana gri beyaz çizgiler geldi ve bilgisayar dondu. Yeniden başlattığımda yine aynı sorunu tekrarladı. Başlangıçtan ilerisine gidemiyorum. Masaüstü gelmiyor. Sadece güvenli mod ile açılıyor. İstanbul Tuzla'da İkamet ediyorum. Yakın çevrede uygun fiyatlı ve sağlam yaptırabileceğim bir yer var mı?
20190605_165628.jpg

Garantisi bitmediyse gönderin.
Bitti hocam malesef. Benim güç kaynağının 6 pin kablosu kaybolmuş. Bende dönüştürücü aldım 2 molex 1 6 pin olanlardan. Ondan dolayı olmuş olabilir mi? Birde monitörden sanki statik elektrik geliyor kasaya. Soketi ekran kartına veya anakartın vga sına takarken çarptırınca ince küçücük kıvılcımlar gördüm. Topraklama var evde ama monitörde yaratmış olabilir mi?

Bitti hocam malesef. Benim güç kaynağının 6 pin kablosu kaybolmuş. Bende dönüştürücü aldım 2 molex 1 6 pin olanlardan. Ondan dolayı olmuş olabilir mi? Birde monitörden sanki statik elektrik geliyor kasaya. Soketi ekran kartına veya anakartın vga sına takarken çarptırınca ince küçücük kıvılcımlar gördüm. Topraklama var evde ama monitörde yaratmış olabilir mi?
Kasa dışında bağlantı yaparken PSU kapatmadınız mı :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı