Sapphire R9 280 Puan Toplama

''Kuzebibiz'' ne bilmiyorum. Arkadaşımın kuzeni dedim dikkat ederseniz benim demedim. Bana da söyleyen arkadaşımdı ve kime söyleyeceğimi, kime soracağımı sizi hiç ilgilendirmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konu yanlış yerde ve de konuyu açma amacın nedir? Soru sormuyorsun, böyle bir şey varmış deyip bilgi vermeden konu açmanın mantığı nedir? Ayrıca soru soran arkadaş her ne kadar yazım yanlışı yapmış olsa da merak edip sorması en doğal hakkı. Siz konuyu açarken ne amaçla açtınız önce bunu açıklayın ondan sonra ergen atarlanmanızı başka yerde yaparsınız. @wzzy06

Son düzenleyen: Moderatör:
@Masky sana katılıyorum. Eski ekran kartım Amd idi. Amd Gaming Evolved programını yükledim ve oyunlardan puan kazandım ama en fazla 100 200 puan ekran kartı ise 5000 puan mıydı neydi?
Yalnış bilgi ise kusuruma bakmayın.
@wzzy06

Ekran kartları 40.000 ve 80.000 diye biliyorum ve 5000 e dirt 3 12.00yada 15.000e payday 2 vardı yanılmıyorsam

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı