Sapphire R9 280X DUAL-X ses sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maldonado22

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
1- Sapphire R9 280X DUAL-X
2- 2X4 8 GB RAM
3- 1 TB WD Harddisk
4- Kingston Hyperx Fury 120 GB SSD
3- Gigabayte UD3P Anakart
4- AMD FX 8320 4.0 GHZ
5- HYPER T4
6- ZALMAN Z9 PLUS
7- CORSAİR 750W PSU
8- FULL HD MONİTÖR VİEWSONİC
sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Evet ne düşünüyorsunuz ?

Belirtmemişsiniz, yeni topluyosunuz sandım :D

Keşke işlemci i5 olsaymış , psu'da biraz abartı ama fazlası göz çıkarmaz. genel olarak güzel sistem :D
Diyorum ben de keşke soğutucuya vereceğim parayı intel alsaydım diye. Ama çok memnunum aslında. Boşta 22 derece yükte 60 derece. Hiçbir ses sorunum yok. ama ekran kartımdan
şikayetçiyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim kart da böyle ses çıkarıyor. Bu ses sorunu çözülemez mi yoksa kartın kendisi mi böyle ? Eğer kendisi böyleyse hiçbir sorun yokken kartı iade etsem üstüne para ekleyip MSI modelini alsam ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyorum ben de keşke soğutucuya vereceğim parayı intel alsaydım diye. Ama çok memnunum aslında. Boşta 22 derece yükte 60 derece. Hiçbir ses sorunum yok. ama ekran kartımdan
şikayetçiyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim kart da böyle ses çıkarıyor. Bu ses sorunu çözülemez mi yoksa kartın kendisi mi böyle ? Eğer kendisi böyleyse hiçbir sorun yokken kartı iade etsem üstüne para ekleyip MSI modelini alsam ?

Fan hızı artmadığı halde ses yapıyorsa servise gönderin ve iadesini isteyin. Ardından MSI satın alırsınız.

Fan hızı artmadığı halde ses yapıyorsa servise gönderin ve iadesini isteyin. Ardından MSI satın alırsınız.
Ama bu video ki kişi de aynı ses var. Demek ki kart böyle. Fan hızı düşürsem ses azalıyor ama sıcaklık baya bir artıyor o zaman. Fan hızı oto alınca da ses çok artıyor.

Soğutma o kadar kötü hocam. Bende şikayetçiyim. Ama yapacak bir şey yok benim için.:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı