Sapphire R9 380X NITRO 4GB vs Asus GTX960 ROG STRIX

Sapphire gayet iyi,köklü ve yurtdışında fazlasıyla bilinen tavsiye edilen bir firma. Eskiden sorunlu bir geçmişi olabilir,bazı kart serileri kötü deneyimler yaşatmış olabilir fakat ''canavar gibi'' kartlar üreten iyi bir firmadır. GTX 960 ile mukayese bile kesinlikle ama kesinlikle kabul edilemez çünkü öyle 3-5 fps falan değil çok daha fazla bir fark ortaya koyan bir karttır R9 380X. Güç tüketimi biraz daha fazladır tamam eyvallah fakat artık günümüz sistemlerinde azami 550-600W PSU'lar öneriliyor ki bunlar R9 380X'e fazlasıyla yetecektir.

Yazılım, destek ve program arayüzü konularına gelecek olursak Radeon zaten bu konuda Nvidia'nın gerisinde kaldığının farkında ama bir atak yapıp yeni '' Radeon Software Crimson Edition '' ile bu açığı bir nebze de olsa kapatmayı bildiler.

Özetlemek gerekirse ben performansa bakarım, alacağım maksimum fps'ye bakarım diyorsan ( tabi söylediklerim bu iki kart için geçerli ) kesinlikle tercihin R9 380X olmalı.

Tamam kardeşlerim siz demişsiniz demekki ben yanlış biliyorum. Nvida'yı seviyor olabilirim. Ama ben '' seçim senin '' demişim. Bu arada ben R9 380 ile karşılaştırdım kusura bakmayın. R9 380X diyorsunuz daha iyidir. İyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…