Sapphire R9 390 ve AMD FX 6300 sistem için GTA 5 ayarları nasıl olmalı?

İşletim sistemi
Windows 10

burakaksut

Centipat
GTA 5 de en yüksek FPS alabilmem için hangi ayarları yapmam daha iyi olur? Ekran kartım bir nebze iyi fakat işlemci seçiminde çok büyük hata yapmışım. Sizden öneri almak istiyorum. GTA 5 en fazla FPS ayarlarım bu özelliklerde ne olabilir? Acayip düşük FPS alıyorum.

GTA 5 de en yüksek FPS alabilmem için hangi ayarları yapmam daha iyi olur? Ekran kartım bir nebze iyi fakat işlemci seçiminde çok büyük hata yapmışım. Sizden öneri almak istiyorum. GTA 5 en fazla FPS ayarlarım bu özelliklerde ne olabilir? Acayip düşük FPS alıyorum.

Bulduğunuz bütün ayarları en yükseğe alın. Ekran kartınız GTA 5'i en yüksekte oynatmaya yetiyor ve işlemci darboğazı var. Bu durumda bütün yükü ekran kartına yüklemek doğru olacaktır.

FX 6100 3.9GHz + GTX 1050 ile high`da drop olmadan 60-65 FPS arası oynayabiliyorum sizde oynayabilirsiniz tahminimce, zaten darboğaz oluyor yükseğe alın fark edersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı