En iyisi falan değil. Aksine diğer markalar göre kullanıcıların daha çok sorun yaşadığı bir marka.
Bildiğim kadarıyla ellerinde farklı bir markanın ürünü olmadığından dolayı Sapphire kullanmışlardı. Emin olun tavsiye isteseniz Recep Abi de Sapphire dışında bir marka önermeye çalışacaktır.
Havaya uçurmuyor. Fakat diğer markalara oranla kalitesi ve sunduğu destek daha kötü.
Adil bir şekilde söylüyorum zaten bunları. Marka düşmanlığı falan da yaptığım yok. Kalite ortada.
Evet, teknoloji bu sonuçta. Gidip en iyisinden de alsan sorun çıkabilir. Fakat diğer markalara oranla daha fazla sorun çıkarma olasılığına sahipse ve o fiyat civarına alabileceğim daha iyi bir ekran kartı varsa neden onu almayayım?
Zorla kabul ettirdiğim yok. Ben kendi düşüncelerimi ve diğer insanların yaşadığı deneyimleri paylaşıyorum. İsterse alabilir. Fakat sonrasında yaşayacağı sorunlardan sorumlu değilim. Çünkü ben önermedim.
Sonuç olarak isterseniz alabilirsiniz. Fakat o fiyat civarına alabileceğiniz daha güvenilir bir kart varken neden onu tercih etmeyesiniz?