Sapphire RX 470 Coil Whine Sorunu

Deassis

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartından görüldüğü üzere ses geliyor fan sesinden hariç bi uğultu sesi var. Oyunlarda 60 ve 80 FPS arasında bu sesi alıyorum ekran kartı fanları %60 65 arasında çalışmaktadır.

Ekran kartı modeli:Sapphire RX 470 modeli acaba bu bir sorun mu rahatsız edici bi ses oluyor acaba bu sorun mudur? Sorun ise ne sorunu olduğunu öğrenmek isterim garantiye yollamalı mıyım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana göre uğultudan ziyade daha çok aşırı şiddette titreme gibi geldi, ekran kartını söktükten sonra gelmiyorsa kartta problem olabilir.

Titreme sesi var bana kalırsa fanları bi kontrol et makine yağı varsa 1 2 damla sık fanın arasına bak bakalım düzelecek mi.

Bu Coil Whine değil. Fanlara sürten bir şey var mı kontrol edin.

Aynı sorun bende de vardı. Garantiye verdim iade alındı. Ama yaklaşık 2 hafta bekleyeceksin. Kasa yakınında değilse ve rahatsız etmiyorsa hiç uğraşma bence. İçin rahat etmiyorsa garantiye yollayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…