Sapphire RX 470 Nitro OC Oyunlarda Donma Sorunu

Emir M

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimi dün topladım. BIOS falan güncelledim sonra oyun indirdim fakat oyun çok kasıyordu. Belki oyunda sorun vardır dedim başka oyun indirdim fakat ondada çok kasıyordu. Acaba ekran kartına yapmam gereken ayar falanmı var. Yardım edin lütfen.

Sistem:
8 GB 2133 MHz RAM.
Msi b150m BAZOOKA.
i5 6500

Son düzenleyen: Moderatör:
O oynadığın oyunların ismini yazabilirmisin? Ayrıca oyun korsansa böyle sorunlar olabilir tüm donanımlarının güncel olduğuna emin ol sonra buraya bir sonuç yaz bizde sana daha iyi yardımcı olalım.

Eğer ekran kartı sürücüsnü yüklemezsen işlemci grafiğini kullanır. Ekran kartı sürücüsünü yükledikten sonra aynı şekilde devam ediyorsa hızlarını kontrol ederek sorunlu parçayı garantiye gönderin.

Crimson edition indirin ve sürücüleri kurun. Sorun düzelecektir diye umuyorum. Karsperksy kullanıyor iseniz devre dışı bırakıp kurarsanız driverlerı doğru şekilde yüklersiniz çünkü Karsperksy ben driverları yüklerken Vulkanı engellemişti oyunlarda fps sorunu yaşamıştım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı