Sapphire RX 570 BIOS güncelleme

Yer
İstanbul / Sancaktepe
Sapphire Nitro+ RX 570 kartım var. BIOS güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim?

1672820984808.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire Nitro+ RX 570 kartım var. BIOS güncellemek istiyorum nasıl yapabilirim?

Eki Görüntüle 1622486

Ne için güncellemek isiyorsunuz? Riskli bir işlemdir. Karşılıklı soğuk su içebilirsiniz. Kartta sorun yoksa yapmamanızı önerim.

Bu sorun BIOS'tan olmayabilir. Donanımsal bir sorun olabilir.
PSU yeterli onda sıkıntı yok FSP Hydro K500, sıcaklıklarda yüksek değil. Oyunlarda takılma, donma, FPS düşüklüğü gibi bir sorunda yok. 1 saat Furmark yaptım kart 63 derecelerdeydi sorun yoktu kapanmadı ve internetten araştırdığımda diğer kişiler 70 FPS alıyordu bende 70 FPS alıyordum 8X MSAA'da 12 FPS diğer kullanıcılarla aynı sayılır. R6 oynarken ekran kartı sıcaklığı 68 olunca siyah ekran oluyor kasa çalışmaya devam ediyor ama kart görüntüyü kesiyor. ETS 2'de de aynı sorunu yaşıyorum 68 derecede görüntüyü kesiyor bunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum yazılımsal olarak kart kapatıyor gibi kendini. BİOS güncellemeyi yada U.V yapmayı düşünüyorum, ekran kartı sürücüsünü değiştirsemde aynı sorunu yapıyor. Araştırma yaptım 60 küsür derece kapanıldığını söyleyen birkaç kişi gördüm sorunu fanı %100 yaparak çözdüklerini söylediler. Temp limit 85 derece.
1672822725816.png

Karta U.V yaptım sıcaklığı 68 altı tuttuğum sürece zaten kapanmayacak ama bunu kaldırmanın yolu yok mu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı