Sapphire RX 570 vs MSI RX 570

RX 570 Nitro+ modelini kullandım, iyi soğutmuyor bence. Diğer modelleri bilemem ama fan yüzde 40-50'lere çıkana kadar 70 derecenin altında tutamıyor. Fanlar o hızda dönünce normal gürültü bir durumda sorun pek yaratmıyor ama ses kasmam gereken oyunlarda fan sesinden dolayı önemli sesleri duyamadığım çok oluyor. Armor modeli eğer bu modelden daha kötüye onu hiç düşünemiyorum.
NITRO+ modeli RX 500 serisi için en sessiz model birde. Armorun sesini hiç bilmeyin daha iyi. Undervolt ile anca 2100 RPM civarında 62-64 derecede tutuyorum. Onda çok ses yok ama 2200 ü geçtiği anda motor çalışmaya başlıyor.
Peki bunların arasına birde Asus rx570 rog strix koysam sonuç değişir mı?
RX 570 için ROG STRIX modeli de kötü. Kart aşırı güç çektiğinden 2 fanlı strix tasarımı kurtarmıyor. Hatta nedenini bilmiyorum foruma bakarsan ROG STRIX modelinin idle da 50 derecede, yükte 80 derecede çalıştığını söyleyenler var. Armor bile o kadar kötü değil. Normalde RX 570 için en iyi model MSI Gaming X ti fakat onu bulmak aşırı zor. Sapphire NITRO+ alınabilecek en iyi soğutmaya sahip ve en sessiz model.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı