Sapphire RX 5700 XT tek fanlı model boşta 74 derece normal mi?

Efile

Femtopat
Daha fazla  
Boşta hotspot 77 derece yükte 110 oluyor. Bazen oyun oynarken siyah ekran oluyor fanlar %100 çalışmaya başlıyor ve ekran kartı kendini kapatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

hotspot sıcaklığına değil diğerine bakman lazım, hotspot zaten yüksek olur

Boşta hotspot 77 derece yükte 110 oluyor. Bazen oyun oynarken siyah ekran oluyor fanlar %100 çalışmaya başlıyor ve ekran kartı kendini kapatıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam AMD'ye görün sorun yok ama iyi bir termal macun ile düşürülebilir.

Kesinlike normal değil. Siyah ekran olmasının sebebi sistem kendini korumaya alıyor olması. Temizleyin ve termal macun yenileyin.

Hotspot sıcaklığına değil diğerine bakman lazım, hotspot zaten yüksek olur

Normal sıcaklık boşta 74 yükte 95 oluyor.

Kesinlike normal değil. Siyah ekran olmasının sebebi sistem kendini korumaya alıyor olması. Temizleyin ve termal macun yenileyin.

Thermal macun ve temizlik yaptığımda siyah ekran yemeye devam ettim.
Cevap yazdığınız için teşekkürler bu arada.

Normal sıcaklık boşta 74 yükte 95 oluyor.

Thermal macun ve temizlik yaptığımda siyah ekran yemeye devam ettim.
Cevap yazdığınız için teşekkürler bu arada.
soğutucunun modeli nedir (düzenleme: ekran kartıymış pardon işlemci sandım başka konuydu o)

Kasanızın hava akışında bir problem olabilir mi, bi de termal macun olarak hangi modeli kullandınız ekran kartında (eğer bakımı kendiniz yaptıysanız)?
termal macunun markasını bilmiyorum maalesef , kasayı itopyadan almıştım hava akışı konusunda pek bir fikrim yok.

termal macunun markasını bilmiyorum maalesef , kasayı itopyadan almıştım hava akışı konusunda pek bir fikrim yok.
Kullanılan termal macun kalitesiz olabilir veya uygulama biçimi yanlış olabilir. Bir de ekran kartı tek fanlı demişsiniz, onu da göz ardı etmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…