Sapphire RX 5700XT Nitro+ vs Gigabyte RTX 2060 Super

nneoo

Hectopat
Gigabyte GeForce RTX2060 Super ve Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro bu iki karttan hangisini alacağım konusunda ikilemde kaldım fikir verir misiniz?

Gigabyte GeForce RTX2060 Super ve Sapphire Radeon RX5700 XT Nitro bu iki karttan hangisini alacağım konusunda ikilemde kaldım fikir verir misiniz?
RX 5700 XT Nitro der geçerim. Eğer akıcı oyun isterseniz RX 5700 XT Nitro öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazi insanlar gelip RX 5700 XT sorunlu alma diyeceklerdir. Yeni gelen BIOS ve driverla insanlar var olan sorunları çözdüler, bunu şimdiden belirteyim ve birazdan N11 indirimi olacak RX 5700 XT Nitro fiyatı düşerse almalısın ama yine de sen bilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyumu RX 5700XT'den yana kullanıyorum.

Arkadaşın konusuna yazıyorum kusura bakmasın şimdiden. RX 5700 XT ile kullanılabilecek en uygun işlemci hangisi fiyat bakımından bilginiz var mı?

Sistemi topladım sadece ekran kartı kaldı onu da 2 gün içinde alacağım. Bende RX 5700 almayı düşünüyordum fakat arkadaşlarım derece farkının fazla olduğunu söylüyorlar karar veremedim.

Bana gore RX 5700XT alman daha iyi olur. Nvidia yazilim sorunlari hala devam ediyor. RTX 2070 Super kullaniyorum. Oyunlarda anlik takilmalar oluyordu. Bu sorun 436.48 surumu ile duzeltilmisti fakat 441.12 - WHQL surucusu ile bu sorunlar tekrar basladi. Ben suan 436.48 surumunu kullanmak zorunda kaliyorum. Yeni cikan suruculer bir yeri yaparken baska bir yeri yikiyor. AMD ekran kart'i kullaniyordum eskiden hic bir sorun sikinti yasamadim. Umarin en iyisinde karar kilar sorun asla yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…