Sapphire RX 580 Isınma Sorunu

Benim bilgisayara uzaktan bağlanma imkanınız var ise eğer. MSI afterburner ayarlarını tek tek en ufak detayına kadar kontrol etseniz, Radeon ayarlarını falan da kontrol etseniz bence sorun çözülecektir.

doğru tespitler, fakat özel mesaj varmı ki sosyalde? yani tel paylaşımı mümkünse bakabilirdim aslında TeamViewer 'ı burdan indir ve id numaranı yaz sonrasına bakalım inşallah yalnız senkronize olmak adına yine iletişim gerekecek, Whatsapp iletişimi olsaydı iyi olurdu, mail olarak TeamViewer id ve şifreni yaz uygunsa tabi hem burası açısından hem sizin açınızdan, cagataytorun@msn.com

Son düzenleme:
doğru tespitler, fakat özel mesaj varmı ki sosyalde? yani tel paylaşımı mümkünse bakabilirdim aslında TeamViewer 'ı burdan indir ve id numaranı yaz sonrasına bakalım inşallah yalnız senkronize olmak adına yine iletişim gerekecek, Whatsapp iletişimi olsaydı iyi olurdu, mail olarak TeamViewer id ve şifreni yaz uygunsa tabi hem burası açısından hem sizin açınızdan, cagataytorun@msn.com
İletişim bilgilerimi mailinize gönderdim.

Olay bence bios kaynakli baska bir bios surumu yuklenmis olabilir.
Yüksek ihtimal. Çağatay Torun abimin de yardımıyla, 80-85 dereceleri gören ekran kartım artık şuan 70-75 dereceleri görüyor cs go da. Normalde bilgisayar yeni açıldığında ekran kartı sıcaklığım 45-50lerde seyrediyordu. Şuan 35 derecelerde seyrediyor. Oyuna girince 85-90a yaklaşıyordu. Artık şuan en fazla 77 dereceyi gördü oyunlarda. Çağatay abimizin çok büyük yardımıyla bir nebze de olsa ekran kartını soğutmayı başardık. Müsait bir zamanda ekran kartı BIOS'una da bakacağız orijinal olup olmadığına. En son sorunun tam manasıyla çözülüp çözülmediğini net bir şekilde buraya yazacağım.

konu burada açıklandığı gibi halledilebiliyor ben çözdüm sizin de aynı

yalnız unutmadan arkadaşlarımızın bahsettiği AMD Wattman hatası tarihe karışmış oldu çözüldü, ısınma sorunuda çözüldü farklı bios tarihli sürüm yüklü muhtemel bios farklılığı söz konusu, hayırlısıyla o da çözülür inşaallah.

Klasik 2. el mining yapılmış ekran kartı konusu. Aldığınız ekran kartının BIOS'u mining işleminden daha yüksek verim almak içim modlanmış. Karşılaştığınız hatalar %99.9 ihtimalle bu yüzden oluyor. Kartınızın tam modeli nedir? Uygun BIOS bulunup yazılırsa düzelme ihtimali yüksek.

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartını yeni aldım BIOS'u macunu herseyi sıfırdan çekildi. Fakat CS:GO gibi fazla büyük olmayan bir oyunda bile 80-85 dereceleri buluyor ekran kartım. Yavas yavas degil. Oyuna girer girmez sıcaklık 40-50'lerden direk birden bire 84-87'lere fırlıyor. MSI Afterburner ayarlarını kurcaladım ama beceremedim. Biraz YouTube'da Afterburner ayarlarını arastırma yaptım fakat RX 580 serisi için Türkçe bir anlatım videosu yok. Bulamadım. O yuzden düzgün bir ayar nasıl yapacagım bilmiyorum. PUBG Lite falan girince zaten direk atıyor oyundan WattMan hatasını alıyorum. Yani anlıyacagınız hıcbır oyunu oynayamıyorum. Bana Sapphire RX 580 direk olarak ayarları nasıl olmalı onu soylersenız sevınırım. :) Cunku o test programlarını falan beceremem ben. Yakarım ekran kartını. MSI Afterburner suankı kullandıgım ayarları resım olarak yukledım bakabılırsınız. Lutfen anlayan bılen bırısı bana yardım etsin. Oyunlarda kalıte falan dusurmek ıstemıyorum. Kartımın hakkını vermek ıstıyorum. Yuksek ayarlarda olması gereken ne ise o olsun. Sonucta kotu bır ekran kartı degıl. Bu sorunu grafık ayarları dusurerek halledeceksek ne anlamı kaldı dunyanın parasını verıp bu ekran kartını almanın degıl mı?

Eki Görüntüle 442097
Sorununuzu çözdünüz mü?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı